Een moederbord, voorzien van RGB led verlichting... dat is de MSI X99A Godlike Gaming. Het moederbord staat bol van de features, zoals in deze review te lezen is. Een moederbord met een forse prijs van maar liefst €550, maar is het die prijs ook waard?
De MSI X99A Godlike Gaming is het meeste uitgebreide moederbord dat ik tot zover in mijn handen heb gehad. De features en componenten zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Het moederbord is ook het eerste moederbord dat voorzien is van RGB LEDS. Een avondje Night Fever is gegarandeerd!
Lees onder --> Versie 2 van de review.
Begin augustus heb ik dit moederbord gekocht voor 520euro toen hij echt net uit was.
Het idee was om hiermee een Naaktcomputer te maken.
Uitgebreide leveromvang, matige software (hoewel met de jaren wel vooruitgang) goede performance tijdens het gamen, overclocken en productiviteits taken. Kleur combo ziet er tof uit.
Dit bord gekocht ter vervanging van een Asus Rampage V Extreme waar ik nogal wat problemen mee had. Dit bord was vanaf het eerste gebruik al een verademing. Alles werkt zoals het moet, en het is een genoegen om het bord te zien prijken in de kast!