Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Verwijderd
5 september 2016 Rapporteer

Logitech Z333

Ik heb de Z333 nu 2 maanden in huis en kan niet anders zeggen dan dat het een geweldige set speakers is. Het geluid is open, warm, kan hard zonder vervorming en laat me mijn muziek voor de volle 100% beleven. Niet twijfelen, gewoon kopen, krijg je geen spijt van!

Pluspunten

• Geluid
  • Vormgeving
  • Prijs

Minpunten

• Geen

Verwijderd
22 augustus 2016 Rapporteer

Logitech Z333

Ik ben geen enorme audiofiel, maar wilde gewoon mijn oude setje vervangen door eentje met een subwoofer. En ik ben helemaal blij: prima geluid, en handige volumeknop - alleen jammer dat ze niet een klein beetje witte verf gedaan hebben in het gleufje dat het volume aangeeft.

Pluspunten

• Prima geluid

Minpunten

• Stand volume in halfdonker niet te zien

Logitech Z333

Erg leuk speakersetje voor deze prijs. Klinkt goed en ziet er goed uit. Alleen korte kabellengte en zoem uit de subwoofer zijn punten waar Logitech op zou kunnen letten

Pluspunten

• Prijs / Kwaliteit
  • Goed geluid
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

• Korte kabels
  • Zoem uit subwoofer

2 mei 2016 Rapporteer

Logitech Z333

Mooi setje. Viel groter uit dan verwacht. De kabels voor de speakers zijn wat kort. Het volume van de headset aansluiting op de controle unit wordt niet geregeld door de draaiknop.

Pluspunten

• apparte controle unit
  • diepe bass

Minpunten

• korte kabels
  • groot
  • headset volume niet op draaiknop

Logitech Z333

Goed product. Zeker het geld waard voor wat je krijgt. alleen had ik moeite met aansluiten vanwege de korte kabels.

Pluspunten

• Geluid
  • Bass
  • Controller
  • Bouwkwaliteit
  • Prijs

Minpunten

• Kabels zeer kort.
  • Bass knopje zit achter de subwoofer (lastig bereikbaar)

Logitech Z333

Prima setje oogt mooi en strak, en ja de bass/trebble knop zit inderdaad achter op de sub. Maar ja dat is niet iets wat ik continu verander.

Pluspunten

• Degelijk
  • Strak
  • Goed geluid

Minpunten

• Plaatsing bass/trebble knop

8 december 2015 Rapporteer

Logitech Z333

Geweldig setje voor deze prijs. Lang gezocht en het is uiteindelijk toch deze geworden. Mooi geluid en prima bass.

Pluspunten

• Goede kwaliteit
  • Goede geluidsweergave
  • Niet overdreven hoge of lage tonen

Minpunten

• Draaiknopje voor bass zit op achterkant subwoofer i.p.v. op de (externe) volumeknop

27 november 2015 Rapporteer

Logitech Z333

Uitstekende speakerset voor de prijs waar je hem voor in huis haalt. Ik ben naar deze set gedowngrade van een Z906 en de overstap bevalt nog altijd uitstekend.

Waren de kabels iets langer geweest dan was het de perfecte speakerset. Alsnog doe je een zeer goede koop met deze set.

Pluspunten

• Zuivere bas, Geluid helder
  • Elegante maar doeltreffende volumeknop
  • Houten behuizing / Goede afwerking
  • Prijs/Kwaliteit

Minpunten

• Kabels van speakers aan de korte kant
  • Instellen bas alleen mogelijk op woofer

15 september 2015 Rapporteer

Logitech Z333

Ik schrijf deze review, omdat ik zelden zo enthousiast ben geweest over een aankoop als deze keer.
Getest met de STANDAARD driver van Windows produceert deze 2.1 set een fantastisch mooi geluid. De subwoofer produceert een harde zuivere bas die niet vervormt. Zelden zul je 55 Euros beter besteden !

Pluspunten

• Geluid vervormt niet
  • Houten behuizing
  • Echt goed geluid

Minpunten

• gééééén!!!!!!!!!!!

30 juni 2015 Rapporteer

Logitech Z333

Na het overlijden van mijn vorige set, dit mooie setje op de kop getikt bij de Mediamarkt. Heeft, in tegenstelling tot veel Logitech setjes, een houten behuizing wat zeker ten goede komt van het geluid.

Pluspunten

• Houten behuizing
  • Losse bassvolumeknop

Minpunten

• Zoem uit subwoofer (boven mijn bureau niet hoorbaar)
  • Bassvolumeknop op achterkant subwoofer

Heb jij ook een Logitech Z333?