Reviews door gebruikers
Gemiddelde gebruikersscore
5,0
5 van 5 sterren
8 reviews - Pagina 1 van 1
Ze zijn simpelweg net zo goed als Noctua ventilatoren, voor de halve prijs. Ik snap niet waarom deze ventilatoren niet bekender zijn, de 120mm variant staat niet eens in de Pricewatch! Ze verdienen alle lof die ze kunnen krijgen.
Pluspunten
- Ultra stil + PWM!
- Verplaatsen veel lucht
- Aantrekkelijk uiterlijk
Minpunten
- Geen schroeven bijgeleverd
- Slechte leverbaarheid, onbekend
Alpenföhn WingBoost2 - Snow White, 140mm
Superfijne en hele stille fans. Prima luchtverplaatsing, en ook bij hogere RPM hoor ik alleen de luchtstroom, niet de fans zelf. Ook ideaal dat je ze kan daisy-chainen.
Pluspunten
- Erg stil!
- Mooi design
- Daisy-chaining
Alpenföhn WingBoost2 - Snow White, 140mm
Zeer stille fan. Alleen te gebruiken voor koeling kast (niet als radiator ventilator). Extra aansluiting in kabel (pass-through).
Pluspunten
- Stil
- extra aansluiting ventilator (pwm) in kabel
Minpunten
- niet geschikt voor radiator
Alpenföhn WingBoost2 - Deep Orange, 140mm
Muisstille fans. Volledig rubberized en met rubbere mounting points, en met een sleeved pwm kabel. Op hoge RPM erg goede luchtverplaatsing.
Pluspunten
- Stil
- Relatief hoge luchtverplaatsing
- Leuke kleurtjes
- Rubbere mounting points ipv schroeven
Minpunten
- Geen handleiding. Eventjes puzzelen hoe de rubbertjes werken om hem te mounten.
Alpenföhn WingBoost2, 140mm
Erg stille fan. Bij normaal gebruik niet te horen en op 100% hoor je alleen de luchtverplaatsing. De schroefgaten zijn standaard voor 120mm en met "verlengstukjes" voor 140mm (deze zitten met schroefjes vast en voelen stevig aan).
Pluspunten
- PWM
- Stil
- Schroeven + rubberen pinnen meegeleverd
- 7v molex adapter meegeleverd
- 120 en 140mm schroefgaten
- Goedkoop
Alpenföhn WingBoost2 - Royal Blue, 140mm
Erg stille fan. Bij normaal gebruik niet te horen en op 100% hoor je alleen de luchtverplaatsing. De hele behuizing heeft een rubberen coating, wat de trillingen vermindert.
Pluspunten
- PWM
- Stil
- Schroeven + rubberen pinnen meegeleverd
- 7v molex adapter meegeleverd
- 120 en 140mm schroefgaten
- Goedkoop
Alpenföhn WingBoost2 - Blood Red, 140mm
Ik ben aangenaam verrast ik draai de fan op 100% via mijn nzxt sentry 2 en ik hoor hem totaal niet.
De luchtverplaatsing is ook nog eens verdomd goed.
heel stevig materiaal met een rubber laagje.
ik zeg top ding voor een mooie prijs.
Pluspunten
- stil
- grote luchtverplaatsing
- uiterlijk
- degelijk
Alpenföhn WingBoost2 - Royal Blue, 140mm
Ik heb deze fan gekocht voor zijn stille koeling en zijn uiterlijk. De fan is erg stil en de buitenkant heeft een rubberachtige coating. Er zijn rubberen bevestigingspluggen meegeleverd voor extra stilte. De luchtverplaatsing is goed en zelfs op maximaal vermogen is de fan stil. Materiaal voelt degelijk.
Pluspunten
- Voelt kwalitatief goed
- Stil op max load
- Uiterlijk
- PWM connector
- luchtverplaatsing op max load