2. Gebruikersreviews

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
LM1
19 oktober 2016 Rapporteer

Een zonnepaneel, powerbank en zaklamp in één! Uitstekende bouwkwaliteit en technisch goed. Laadt snel op in de volle zon. Capaciteit is beperkt maar voldoende voor mijn gebruik. Prijs is stevig maar begrijpelijk doordat bij aanschaf ook een device wordt gedoneerd.

Pluspunten

• Laadt in de volle zon vlot op
  • Degelijk bouwkwaliteit
  • Ingebouwde zaklamp
  • Sympathiek concept (buy one = give one)

Minpunten

• Capaciteit niet bijster hoog (1 volle lading smartphone)
  • Prijs

14 augustus 2015 Rapporteer

WakaWaka Power+ Zwart

Ik wilde de WakaWaka Power+ met name gebruiken voor vakanties (kamperen, zeilen: kortom plekken waar je niet handig een stopcontact bij de hand hebt), nadat ik al een tijdje een WakaWaka Light (niet verwarren) naar volle tevredenheid gebruikte. Fijne toevoegingen van dit model: powerbank, grotere accu, ook oplaadbaar via netstroom.

Pluspunten

• Laadt snel op bij volle zon, laadt ook prima op bij daglicht zonder direct zonlicht
  • Accu 2200 mAh
  • Goede bouwkwaliteit
  • Spatwaterbestendig dankzij afdichtklepjes, dus geen problemen bij een onverwachtse bui
  • Indicatie van huidige laadsnelheid met knipperled, en van oplaadstatus met 4 ledjes
  • Kan bij normaal gebruik een paar dagen licht geven op één dag laden

Minpunten

• Klein puntje: minst felle stand van zaklamp is nog steeds behoorlijk fel in een kleine ruimte
  • Stevige aanschafprijs (€69), hoewel ik dit het product zeker waard vind. Bovendien wordt er een 2e exemplaar gedoneerd aan een gebied zonder stroom, locatie kun je op de site zelfs zelf bepalen.

Heb jij ook een WakaWaka Power+ Zwart?