Nintendo brengt deze week de 2DS op de markt, die bedoeld is als goedkoop alternatief voor de 3DS, de handheld die sinds 2011 te koop is. Omdat de 2DS een goedkoop alternatief moet worden voor de 3DS heeft Nintendo wat opties weggelaten bij deze nieuwe…
Ik vond de 2DS erg comfortabel om vast te houden, maar de 2DS heeft wel een rare vorm. Er zijn best veel minpunten, maar de meeste vind ik niet heel erg, daarom 5 sterren. Een heel groot pluspunt is ook dat de 2DS echt goedkoop is!
Pluspunten
Comfortabel
Goedkoper dan 3DS
Speelt 3DS en DS spellen
Beschermhoes kan je erbij kopen
Oplader zit erbij
Fijner pennetje
Alles van de 3DS behalve de minpunten
Voor sommige mensen is het ontwerp juist mooi
Minpunten
Geen 3D
Raar ontwerp
Één speaker in plaats van twee
Koptelefoon gaatje op irritante plek
Past niet in broekzak
Gaat waarschijnlijk sneller kapot, doordat je hem niet dicht kan klappen
Nintendo 2DS Zwart/Blauw + New Super Mario Bros. 2
Heb de 2ds all erg lang. Is een fijne handheld, alleen wel gedateerd. Vooral in de hardware categorie. De games zijn leuk en lekker casual. Maar tegenwoordig gebruik ik hem niet vaak meer. Ik gebruik meestal mijn IphoneXR onderweg.
Als 90s kid de eerste gameboy gehad en later een gameboy advance sp, dus had wat vergelijkingsmateriaal. Mario is tijdloos, leuke gameplay soms wat te makkelijk. stoorde me wel aan het initialiseren van de nintendo store. Verder leuk systeem, aanrader!
Nintendo 2DS Console Special Edition + Pokemon Moon Blauw, Zwart
Leuke herinnering aan mijn jeugd waarin de GameBoy (en Color/Advance/etc) hoogtij vierde. Nu gekocht voor het gezin om af en toe Pokémon Moon, Super Mario en Mario Kart te spelen. Het is plastic fantastic, maar kwaliteit is dik in orde. Ook leuk dat je games kan downloaden (kopen).
Pluspunten
spotgoedkoop incl. Pokémon Moon
leuke Pokémon Special Edition uitgave
games kan je ook downloaden in de eShop
Wi-Fi
alle functies van 3DS (minus 3D) voor een fractie van de prijs
Nintendo 2DS Zwart/Blauw + New Super Mario Bros. 2
Een prima Nintendo 3DS alternatief voor iemand die van plan is om 3DS games met niet al te veel regelmaat te zullen gaan spelen. Het product is veel goedkoper, en dat kan je ook merken aan de bouwkwaliteit. Ligt helaas niet zo lekker in de hand als een 3DS.