Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 7

Gebruikers

Score: 4
2 reviews

Lenovo Z50-70-59442527 - Reviews

Specificaties 15,6" • 1920x1080 (Full HD) • 1TB • Intel Core i5 - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk

Review door de redactie

Door Redactie Tweakers - 1 augustus 2015

Laptop Best Buy Guide - Augustus 2015

Bij Lenovo's IdeaPad Z50-70 ligt de focus duidelijk op het leveren van veel hardware voor je geld. Bij alle uitvoeringen van de laptop valt er op de specificaties ten opzichte van de prijs dan ook weinig aan te merken, maar er is bespaard op de kwaliteit van de behuizing, het toetsenbord en de touchpad. De hoge resolutie van het full-hd-scherm is prettig, maar het glanzende paneel en de rand eromheen leveren veel reflecties op. De accuduur is met 4,5 uur vrij goed voor een 15,6"-laptop en de hardware is makkelijk te bereiken voor het uitvoeren van eventuele upgrades. Lees verder »

Pluspunten

  • Veel hardware voor je geld
  • Full-hd-scherm
  • Goed te upgraden

Minpunten

  • Kwaliteit toetsenbord en touchpad
  • Glanzend scherm en omlijsting

Eindoordeel

Tweakers zegt: 7
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
0
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
Dutchredgaming 16 augustus 2015

Lenovo Z50-70-59442527

Hij is lekker snel, robuust en lekker veel hardware voor je geld! Vergeet niet dat deze review uitgebreider wordt in verloop van de tijd! Review versie 0.7 (beta)

Pluspunten

  • Veel opslag (tb)
  • SSHD (opstarten binnen 8 sec.)
  • Windows 10 ready
  • 1440P 30fps streamen (YouTube)
  • 5 GhZ ondersteuning
  • USB 3.0
  • Kan Battlefield 4 aan.....
  • Geen Superfish en bios-rootkit geļnstaleerd

Minpunten

  • TN monitor
  • .... maar 30 fps bij lage kwaliteit (1024 x 768)
  • FN knoppen zijn primaire i.p.v. F1, F2 knoppen
  • 4K 30fps/1440P 60fps streamen geven stotteringen (YouTube)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Mobiliteit en accuduur Score: 4
Warmte en geluid Score: 4
Ergonomie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 3
Prestaties Score: 4
Featureset Score: 5
Prijs Score: 5

0
jochem96 11 augustus 2015

Lenovo Z50-70-59442527

Dit product is zeer goed qua bouw en design, ondanks dat het een budget laptop is is het zeer stevig en werkt ook zeer goed. Ik had het wel iets prettiger gevonden als de toetsen een lichte inkeping zouden hebben.

Pluspunten

  • Goed gebouwd
  • Snel
  • Veel Opslag

Minpunten

  • Toetsen hadden een inkeping mogen hebben

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Mobiliteit en accuduur Score: 3
Warmte en geluid Score: 5
Ergonomie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Prestaties Score: 4
Featureset Score: 3
Prijs Score: 5

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Lenovo Z50-70-59442527?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T (6GB ram) FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True