De Cryorig H7 bieft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en ziet er tevens nog eens uitstekend uit, zeker gezien de prijsklasse een pareltje. Daarnaast krijg je praktisch perfecte compatibiliteit en een prettige installatiemethode. Enkel spijtig dat Cryorig soms lastig leverbaar is in de Benelux.
Prima product en erg stil
Goeie koeler voor een prima prijs! aanrader.
Goed product voor de prijs, erg stevig en valt goed te installeren.
Koelt Ryzen 5 3600 goed met overclock
Heb deze eerst gebruikt voor mijn intel I5-3570K om hem te overclocken. Altijd netjes onder de 60 gebleven. Laatst geupgrade naar een Ryzen 5 2600 en ook in BF v ultra settings netjes onder de 60 graden.
Hele goede koeler voor de prijs die je betaalt, koelt zeer goed en is erg stil!
Tijdens het spelen van AC Odyssey bleek mijn CPU continu >75 graden te doen onder de stock cooler. Hmmm. Uiteindelijk kwam ik bij deze uit, want zwart-wit, zoals mijn Fractal Design kast. Jaja, een gedegen selectieproces. Echter geen slechte koop! 25 graden koeler en zeer vriendelijk voor je RAM geheugen.
Top koeler, ziet er goed uit en doet het goed
Na mijn mening een van de beste luchtgekoelde CPU-fan.
Geweldige koeler, ging meteen 10 graden gemiddeld omlaag in vergelijking met de stock-koeler. Bij load niet boven de 60 graden Celsius op een Core i7 8700.
Verder is de hoogte slechts 145mm en heb je door de vormgeving geen last van overlap bij de ram sloten.
Stil en mooi.
Dit is een geweldige koeler. Hij is heel erg stil je hoort hem eigenlijk gewoon niet. Dus als je een stille koeler wil is dit een aanrader ook koelt hij fantastisch.
goede koeler hij is stil en past in bijna elke kast
~
Goede koeler, was gemakkelijk te installeren.
Goede koeler.
Maar voor super ultieme prestaties moet je echt een 2e fan nemen
(QF120 Balance).
mooi ontworpen CPU koeler, zeer blij met hoe het eruit ziet. koeld zeer goed en is heerlijk stil. idle 31 graden tot max 58 graden onder load met prime 95. (I.c.m i7 6700k 4.5 ghz)
kortom een hele goede aankoop, neemt weinig tot geen ruimte in. zeer eenvoudig met installatie.
Geweldige koeler met mooie kleuren. Daarnaast neemt het geen ruimte in boven de RAM poorten.
Erg tevreden! Hij koelt bij mij een i5-6500. Temperatuur komt zelfs tijdens het gamen niet boven de 50 graden uit. De cooler maakt amper geluid. De montage is veel fijner dan een Scythe Mugen 4 PCGH. Wat mij betreft een aanrader!
Idle: 30 graden
Load: 55 graden
Voor 6 euro meer dan een Hyper212 EVO ben ik erg onder de indruk van deze koeler;
niet alleen ziet de koeler er goed uit en koelt hij goed, ook levert Cryorig het product met uitgebreide handleidingen en genoeg koelpasta in een mooie verpakking