Gemiddelde gebruikersscore
Prima apparaat voor het geld. Het aansturen van 2x FullHD werkt prima en verder voldoende aansluitingen. Ik heb geen serieuze issues met dit apparaat gehad. Het was voor mij plug and play.
Jammer van de drivers en de enorm slechte performance, je koopt tevens een docking station om productiever van te worden en niet meer telkens al de kabels los te hoeven koppelen. Nu koppel je iets minder kabels los maar lever je wel zo'n 20 a 30% CPU tijd in....
Ik kocht dit item om te gebruiken in combinatie met een Dell XPS15 met een 4K scherm. Hoewel doos en omschrijving van de D3100 opscheppen over 4K-ondersteuning (zelfs bij meerdere monitoren), is dit NIET waar.
Als meest bekeken op tweakers had ik veel gehoopt dat dit product. Hij werkte fijn omdat je maar één kabel aan moest sluiten. De videokwaliteit was erg slecht. Ik had meer gehoopt van dit product. Sinds van de week doet hij helemaal niks meer.
Prima docking met USB aansluiting snel te koppel met windows en linux PC
Aparte drivers vereist, geen pretje met Linux. Ik heb hem teruggestuurd.
Tot nu toe een hoop gekloot ermee gehad (i.c.m. meerdere Precision M3800's), met meerdere units. Blokkeert heel vaak het afsluiten van Windows. Schermen flikkeren/connecties vallen weg. Levert allerlei vage Windows (7) issues op! In een zakelijke omgeving waardeloos om uren te moeten troubleshooten!