Reviews door gebruikers
Scoreverdeling
Gemiddelde gebruikersscore
4,0
4 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
1: Introductie In deze review ga ik dieper in op de functionaliteiten van de Lowepro Flipside Sport 20L AW. Ik laat wat unboxing zien, beschrijf dan de belangrijkste functionaliteiten van de tas. Daarna laat ik zien wat er allemaal in de tas past. Wat ook erg belangrijk is, is de compatibiliteit met een waterzak. Verderop bespreek ik de belangrijkste dingen die me opvallen, zoals het gewicht, het draagcomfort en andere kleine opmerkingen en vergelijk ik de tas met de Flipside 400AW. Real life experience tijdens hiken zal ik toevoegen na mijn vakantie. 1.1 - Reden van aanschaf Al jaren ga ik veel op vakantie in bergachtige gebieden waar ik mijn passie (fotografie) kan combineren met genieten van de mooie natuur. Doordat...
Pluspunten
- Draagcomfort t.o.v. Flipside 400AW. Schouder- en heupbanden zitten beter
- Goede gewichtsverdeling door statiefbevestiging aan zijkant (statiefbevestigingsconstructie is tevens een groot pluspunt)
- Flipside-concept verfijnd t.o.v. Flipside 400AW.
- 1,5 keer zo diep als de Flipside 400AW: grotere lenzen kunnen rechtop erin.
- Uitneembaar fotocompartiment inclusief cover voor veilige lenswissel tijdens slecht weer
Minpunten
- Optisch niet minder bulky dan Flipside 400AW, qua comfort wel aangenamer.
- Heupgordels dragen alle gewicht in flipside-modus. Ondersteuning van de tas op je knie is gewenst voor de levensduur van de heupband.
- "Plak-kracht" van het klittenband in fotocompartiment is een stuk minder stevig dan bij Flipside 400AW.
- Wanneer lenzen met zonnekappen erin moeten, vervormt e.e.a. maar het past wel. Geen verbetering t.o.v. de Flipside 400AW.
- Materiaal an sich voelt erg stevig aan, maar het materiaal van de Flipside 400AW voelt steviger.