Een makkelijke oplossing om je CPU degelijk te koelen.
Origineel gekocht voor een i5 3570k nu i5 7600k (stabiel op 4.5-4.7Ghz @ 1.34v / 23-72°C 24/7 OC)
Grotere radiator zorgt voor een snelle koeling in relatief kleine kast. (Corsair 380t)
Helaas zijn de stock Ventilatoren erg luid op maximale snelheid.
Super na wat aanpassingen
Al jaren deze waterkoeler in een systeem zitten. En er zeker tevreden over.
Temperatuur regeling werkt goed.
Al weer iets ouder, gekocht voor een Ryzen 1700X - Koelt nog steeds naar behoren en houd het geheel netjes tussen de 30 en 50. Fans vervangen uiteindelijk want die waren net iets te luidruchtig tegenover bequiets. In een grote kast met push pull is dit echt geweldig
deze koeler maar veel minder lawaai dan mijn coolermaster ML240L maar kwam wel zonder koel pasta en zonder AM4 mounting bracket en na deze bij te bestellen was ik al weer 15 euro verder, bovenop de standaard prijs van de koeler
Erg goede waterkoeler! Hoort hem bijna niet. Houd mijn 17 6700k CPU onder de 40 graden, terwijl een maat van me dezelfde CPU heeft zonder waterkoeler en die van hem is tussen de 60 en 70 graden. Aanrader als je een krachtige CPU hebt!
Prima en koel. Echter, niet bepaald stil
Ik heb deze AIO-set gekocht voor mijn server. Ik was al van plan om andere koelers te plaatsen (ik heb een verleden met Corsair AIO's en kende de zwakke plek... luide koelers).
Goede kwaliteit en prima performance. Ik heb hem van een mede-Tweaker overgenomen voor een lage prijs (nieuw prijzig).
Een prima liquid AIO voor de prijs die je betaald. Heb hem pas kort in mijn bezit, maar koelt mijn 8700K prima. De buizen zijn alleen wat kort in een grotere case.
de software van de h100i v2 connect meteen met de koeler zelf via usb maar is onduidelijk en het doet niks met mijn andere Corsair producten wat er voor zorgt dat ik 2 Corsair drivers heb en dat is erg irritant.
Mijn eerste waterkoeling voor me CPU. Makkelijk in te bouwen. Houd me CPU (i56600k OC 4.6) under load rond de 25 graden.
Super product voor de prijs! Ook fijn dat als ik later een andere socket heb, ik waarschijnlijk geen nieuwe hoef te kopen vanwege de ondersteuning van vele sockets. De bouw van deze waterkoeling is zeer robuust!
uitstekende koeler, vrij stil
Goeie waterkoeler. Leuk uiterlijk, leuke prestaties! Slangen zijn wat stug, maar ook stevig. Als je ze eenmaal hebt waar je ze wil hebben blijven ze daar.
Ik heb deze aio koeler nu een paar maanden en ben er heel erg blij mee! De temperatuur van mijn cpu komt nooit hoger dan 50 graden terwijl ik een quiet profile heb aangemaakt via de software.
Kant en klare waterkoeling van Corsair, ondanks de stugge slangen makkelijk in te bouwen. De stock fans zijn redelijk stil(lichte zoem tijdens idle), zelf heb ik alsnog voor aftermarket fans gekozen.
Goede waterkoeler met uitstekende koelprestaties. Gebruik deze in combinatie met een Intel I5 6600K in een corsiar 450D case. Processor nog niet boven de 35C gekomen tijdens gaming. Geluidsproductie is voor mij prima ook onder load (de case fans zijn meestal nog harder). Zeer makkelijk in te bouwen!
Deze waterkoeler gekregen van Corsair na een RMA van een V1. Het design is erop vooruit gegaan maar dat is het ook wel, heb niet het idee dat hij een stuk beter is dan de V1.
na 3weken gebruikt is de pomp kapot... (google: pomp corsair is waardeloos..).
software corsair link is een drama: temp kloppen niet.
Deze watercooler biedt waar voor zijn geld. Ware het niet dat je jezelf even goed moet afvragen of je dit echt nodig hebt
(Luchtkoeler van ~40 euro doet hetzelfde). De slangen zijn vrij stug. Ook de Corsair LINK kabel wil linksom (kabel te kort tot usb header via cablemanagement links)
Dit is een aardig product en koelt goed, maar de meegeleverde fans geven een irritante zoem geluid vanaf balanced en performance mode. Ik heb daarbij de stock fans om die reden dan ook vervangen door noctua's NF-F12 PWM fans. jammer dat Corsair hier geen betere fans meegeleverd had.
Kant en klare waterkoeling, makkelijk in te bouwen en inclusief 2 fans. Kent 3 standen, quiet, balanced, performance, quiet stand is al meer dan prima. Corsair LINK software is leuk, bijvoorbeeld voor het aanpassen van het opgelichte Corsair logo. Quiet stand is lekker stil
Doet wat het moet doen en dat is koelen!
Mijn i7 3770 draait onder normale omstandigheden rond de 20 graden celcius. Mooi afgewerkt met RGB sleeves en logo. Voor de prijs zijn de fans ietwat luid. Voor kleine cases erg groot!
Een prachtige aio waterkoeler die ook nog eens geweldig werkt. Met RGB verlichting, gevlochten kabels en een koper blok.
Ik heb deze nu al een week getest en ben er tevreden over.
De koeling is stil en doet zijn werk goed.
CPU blijft onder 20 graden. Na overclocken bleef de CPU rond de 45 graden.
Enkel de Corsair software is niet handig.
Je kan gewoon andere software gebruiken.
Goed product, paste zonder veel gedoe in mijn kast.
Koeler met goede perfomance. Fans zijn PWN en dus regelbaar. Ziet er schoon uit in mijn Corsair 350D (Window) mATX kastje. Draait mijn i7 5820k 4.5Ghz@1.26V onder de 80C, Zonder OC rond de 60C.
Corsair Link is een totale grap, en dat kan niet voor E125.