Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Review - Headsets voor de PlayStation 4

De headsets die we tot nu toe hebben getest, waren vooral geschikt om op een pc aan te sluiten. Er zijn echter headsets die volgens de fabrikant ook gebruikt kunnen worden in combinatie met een PS4.

101 24 apr '15

05:24

Videoreview - Headsets voor PlayStation 4 - Goed geluid op de bank

Bij de voorgaande tests van gaming headsets hebben we ons vooral gericht op headsets die geschikt zijn voor het spelen van pc-games, maar niet of nauwelijks overweg konden met een console. Vandaar dat we dit keer kijken naar een serie gaming headsets die...

23 24 apr '15

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
64
Score: 4
31
Score: 3
9
Score: 2
6
Score: 1
2
Toon reviews van:
+3
Foritain 16 november 2015

HyperX Cloud II Roze

De HyperX Cloud II is de beste all-round headset welke ik tot dusver heb ervaren. Geluidskwaliteit is uitstekend en gebalanceerd, bouwkwaliteit en afwerking voortreffelijk, en ook wat comfort en features laat de headset niets te wensen over. En dan is 'ie ook nog eens pretty & pink, #girlpower

Pluspunten

  • OMG ITS PINK!! (En evt leverbaar in zwart/rood en gunmetal voor de XY'tjes onder ons)
  • Erg prettige geluidsweergave. Goede balans van tonen, lijkt niets te missen.
  • Uitstekende bouwkwaliteit en afwerking, keurige materialen
  • Goede pasvorm, earcups vallen goed om de oren en geven een gebalanceerde druk.
  • Opnamekwaliteit microfoon keurig in orde, microfoon afneembaar.
  • Optie voor analoog gebruik, maar komt ook inclusief virtual 7.1 USB adapter
  • Verpakking en extra's keurig.
  • Prijs-kwaliteitverhouding keurig.

Minpunten

  • Afsluiting microfoonaansluiting knullig: eenvoudig kwijt te raken.
  • Analoge aansluiting slechts één meter. Gebruik USB geluidskaart praktisch vereist bij desktop PC gebruik.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Features Score: 4

+3
Foritain 3 augustus 2015

HyperX Cloud II Red

De HyperX Cloud II is de beste all-round headset welke ik tot dusver heb ervaren. Geluidskwaliteit is uitstekend en gebalanceerd, bouwkwaliteit en afwerking voortreffelijk, en ook wat comfort en features laat de headset niets te wensen over. Zoek je een headset tot 100 euro moet deze op je lijstje staan.

Pluspunten

  • Erg prettige geluidsweergave. Goede balans van tonen, lijkt niets te missen.
  • Uitstekende bouwkwaliteit en afwerking, keurige materialen
  • Goede pasvorm, earcups vallen goed om de oren en geven een gebalanceerde druk.
  • Opnamekwaliteit microfoon keurig in orde, microfoon afneembaar.
  • Optie voor analoog gebruik, maar komt ook inclusief virtual 7.1 USB adapter
  • Verpakking en extra's keurig.
  • Prijs-kwaliteitverhouding keurig.
  • Leverbaar in Zwart/Rood, Wit/Roze, en Gunmetal.

Minpunten

  • Afsluiting microfoonaansluiting knullig: eenvoudig kwijt te raken.
  • Analoge aansluiting slechts één meter. Gebruik USB geluidskaart praktisch vereist bij desktop PC gebruik.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Features Score: 4

+2
Rens_E 5 december 2015

HyperX Cloud II Gun metal

Een goede headset voor niet al te veel geld. Voelt premium aan, het geluid klinkt goed, de microfoon klinkt goed, maar de USB soundcard doet weinig wonderen. de headset zit comfortabel op je hoofd en de kussentjes kunnen makkelijk worden vervangen (extra paar wordt meegeleverd).

Pluspunten

  • Voelt stevig
  • Goed geluid
  • Voelt niet goedkoop
  • Extra oorkussentjes
  • Draagzakje meegeleverd

Minpunten

  • Je oren kunnen warm worden
  • Soundcard doet weinig wonderen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Features Score: 3

+2
VisStickPuree 10 februari 2015

HyperX Cloud II Gun metal

Al met al is de Cloud II net als zijn voorganger, een goede headset. Er komt goed geluid uit en met de stoffen oorkussens is het draagcomfort uitstekend. Het design is mooi, de headset voelt stevig aan en het geheel wordt geleverd in een luxe verpakking.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Comfortabel
  • Bouwkwaliteit
  • Heldere microfoon
  • 2 soorten oorkussens

Minpunten

  • Microfoon cover zit niet vast
  • Lederen oorkussens geven aardig wat druk op het hoofd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Features Score: 4

+2
Santee 9 april 2015

HyperX Cloud II Red

De Kingston HyperX CLoud II is de opvolger van de al succesvolle HyperX CLoud, maar dan met de implementatie van een usb verbonden geluidskaart en een verbeterde microfoon.

Pluspunten

  • Design
  • Bouwkwaliteit
  • Microfoon (t.o.v. Cloud 1)
  • Hele goede geluidsweergave
  • Uitgebreide featureset
  • Handig bedieningspaneel met geluidskaart
  • 7.1 best fijn tijdens shooters

Minpunten

  • Als je een andere geluidskaart wilt gebruiken is de normale 3.5mm kabel te kort
  • Afneembare micrfoon cover makkelijk kwijt te raken
  • Redelijk strak op het hoofd

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Features Score: 5

+1
Pr0spectr 29 maart 2020 Product gekocht

HyperX Cloud II Red

Prima headset voor een goede prijs met weinig minpunten!

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit is bijna onovertrefbaar
  • Mooi kleurenschema
  • Bouw-kwaliteit is goed
  • Comfortabel

Minpunten

  • Virtual 7.1 werkt niet lekker.
  • Verder geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Features Score: 4

+1
Ashilh 27 december 2017 Product gekocht

HyperX Cloud II Red

Goede bouw kwaliteit De kwaliteit van het geluid is beter dan verwacht en ronduit goed voor de prijsklasse. De kwaliteit van de microfoon is ronduit slecht, ik had in andere reviews gelezen dat het adequate zou zijn, maar het is dusdanig slecht dat ik de headset niet kan aanraden.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit, keurig nette afwerking
  • Geluidskwaliteit
  • 2 paar oorschelpen, leer en foam.

Minpunten

  • Microfoon is slecht
  • De kabelsetup is onhandig

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 1
Gebruiksgemak Score: 4
Features Score: 3

+1
SlwR 1 december 2017 Product gekocht

HyperX Cloud II Red

Goede koptelefoon voor een mooi prijsje, niet perfect maar goed!

Pluspunten

  • Geluid
  • Robuust
  • Comfort
  • Verpakkingsdoos
  • Microfoon

Minpunten

  • Microfoon
  • Bedieningspaneeltje

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Features Score: 4

+1
SterreRem 10 december 2016

HyperX Cloud II Gun metal

Fijne headset! Comfortabel, goed geluid en microfoon afneembaar.

Pluspunten

  • Goed geluid (game en muziek)
  • Goede stereo
  • Comfortabel
  • Kussentjes verwisselbaar

Minpunten

  • microfoon is niet geweldig

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Features Score: 5

+1
abroz89 21 december 2015

HyperX Cloud II Red

Fantastische headset voor een heel goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Stevigheid
  • Klantenservice
  • Goede volledig wendbare microfoon
  • Comfort
  • Afneembare en 2 soorten oorkussens

Minpunten

  • Drivers van de meegeleverde soundcard moesten geupdatet worden voor goed geluid te verkrijgen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Features Score: 4

+1
korsten 18 oktober 2015

HyperX Cloud II Red

Geweldige headset voor een heel leuk "prijsje"

Pluspunten

  • goed geluid
  • zowel USB als 3,5mm jack aansluiting
  • losse mic

Minpunten

  • strak op het hoofd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Features Score: 4

0
driveclubie 29 november 2018 Product gekocht

HyperX Cloud II Red

Ik had een Turtle beach Earforce Recon 60P maar die werd oud na 2 jaar en was best oncomfortable. Dus ik ben naar wat koptelefoons kijken en hier ben ik op uitgekomen en ik ben er erg blij mee. (zie de rest op uitgebreid review)

Pluspunten

  • Geluid
  • Plug en Play(PC)
  • Comfort
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Geen software
  • Microfoon
  • De extra earcups(stof)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Features Score: 4

Xevichr 8 januari 2021 Product gekocht

HyperX Cloud II Gun metal

Voor de prijs, zeker een aanrader. Het geluid vind ik zelf erg goed, de microfoon werkt ook prima voor de prijs dat je uitgeeft aan de headset, maar de microfoon is ook zeker niet het beste. Zit erg lekker en is flexibel.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Microfoon kan je eruit halen
  • Prijs
  • Flexibel, je kan de bovenkant van de headset makkelijk buigen
  • Verstelling van grootte simpel, maar werkt zeker goed

Minpunten

  • Microfoon is niet het beste
  • Niet zeker of dit de beste keuze is in 2021? Het model bestaat best wel lang namelijk

Eindoordeel

Score: 4
Mopgaserop! 25 november 2020 Product gekocht

HyperX Cloud II Red

Fijne koptelefoon heb hier mijn onderzoek over gedaan, ik ben geen audiofiel maar ik wou wel een goede koptelefoon voor het gamen,daar sluit deze in mijn mening goed op aan. Je hoort allen geluiden goed van zowel bass tot hoge tonen.

Pluspunten

  • sluit goed of op de oren
  • afneembare microfoon
  • volledig metaal
  • 7.1 merkbaar

Minpunten

  • mic mute siwtch valt niet op
  • hyperx logo kan blijven branden

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Features Score: 4
XeroFox 10 oktober 2020 Product gekocht

HyperX Cloud II Gun metal

Gekocht voor CSGO en discord. Het geluid is prima en tijdens het spelen kan je duidelijk de voetstappen horen en de richting dat ze vandaan komen. Handig is ook dat de microfoon los is en dat de headset met 3.5mm ook op een controller aan te sluiten is.

Pluspunten

  • Prijs
  • Duidelijk helder geluid
  • Afneembare microfoon
  • 7.1 werkt goed met de laatste CSGO audio update

Minpunten

  • Niet voor een audiofiel

Eindoordeel

Score: 5
kwibus 10 juli 2020 Product gekocht

HyperX Cloud II Gun metal

Prima koptelefoon met een veelzijdige toepassing. Deze wordt voornamelijk gebruikt i.c.m. een PS4. Ook voor kinderen zijn de schelpen zeker niet te groot, goede pasvorm dus!

Pluspunten

  • Pasvorm
  • Degelijk
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Zoonlief hoort niet meer dat het eten klaar is

Eindoordeel

Score: 4
Vivec0 25 juni 2020 Product gekocht

HyperX Cloud II Red

Boven verwachtingen. Degelijk geluid, zit fijn ook bij lange sessies en microfoon is ruim voldoende.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Geluid
  • Microfoon
  • Comfort
  • Lange snoer

Minpunten

  • Snoer draait zichzelf veel op

Eindoordeel

Score: 5
piekevanbeekum 17 juni 2020 Product gekregen

HyperX Cloud II Red

ik vind dit een top product

Pluspunten

  • qualiteit
  • geluid

Minpunten

  • zweet
  • ruis

Eindoordeel

Score: 4
ANTIHERO303 31 mei 2020 Product gekocht

HyperX Cloud II Red

Heerlijke headset met super geluid. In cable soundcard is ook fijn.

Pluspunten

  • geluid
  • soundcard
  • materiaal

Minpunten

  • niet draadloos (enige reden waarom ik een nieuwe wil)

Eindoordeel

Score: 5
Myst1237 19 mei 2020 Product gekocht

HyperX Cloud II Gun metal

Zit comfortabel en is stevig. Het geluid is wel tinnerig; dat is wennen. Helaas na 9 dagen hoorde ik knetterende geluiden tijdens spelen van Warzone. Op meerdere apparaten getest, maar dat geluid bleef. Jammer. In de aanbieding is deze het misschien wel waard, mits ze niet zo snel defect gaan.

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Stevig gebouwd
  • Microfoon is prima

Minpunten

  • Duurzaamheid
  • Tinnerig geluid
  • 7.1 geluid is een gimmick
  • Kabel is niet los te koppelen
  • Inline controls wat onhandig via de dongle

Eindoordeel

Score: 2
Almering 14 mei 2020 Product gekocht

HyperX Cloud II Gun metal

Top koptelefoon, goed geluid, zit lekker, niet te zwaar, leren pads, handige USB plug en soms in de aanbieding.

Pluspunten

  • Geluid goed
  • Zit goed en niet zwaar
  • Microfoon kan er af
  • Prijs

Minpunten

  • 7.1 knop beetje overbodig
  • Erg lange USB draad

Eindoordeel

Score: 5
Marauve 17 april 2020 Product gekocht

HyperX Cloud II Gun metal

Eén woord: wauw. Gekocht voor muziek luisteren en daarnaast gamen en films kijken. Muziekkwaliteit en comfort (ivm migraine) waren no.1 prioriteit. Hij zit heerlijk zacht, weinig druk - niet te groot voor kleine hoofden. Muziek is ge-wel-dig. Heerlijke bassen (maar niet overpowering), midden en hoge tonen zijn hemels. Heldere microfoon.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit - goed in laag, midden en hoog (ook voor muziek!)
  • Heldere microfoon
  • Comfort - weinig druk, zacht
  • Prijs - echt spotgoedkoop voor de kwaliteit
  • Los te koppelen microfoon
  • Sluit omgevingsgeluid goed af
  • Extra hebbedingetjes zoals een pouch en extra oorkussentjes
  • Zowel USB als 3.5 jack

Minpunten

  • Tikje aan de zware kant, maar dat is wennen
  • Beetje lomp qua uiterlijk, maar daar trek ik me lekker niks van aan als ik ermee naar buiten ga

Eindoordeel

Score: 5
Bruhlex 31 januari 2020 Product gekocht

HyperX Cloud II Red

Prima gaming headset. Je kan eigenlijk beter de phillips shp 9500 kopen voor 60 euro op amazon maar dat ligt aan jou.

Pluspunten

  • Prima mic
  • Goed comfort (extra valure pads)

Minpunten

  • Natuurlijk geen beter geluid dan de shp 9500 voor 60 euro.

Eindoordeel

Score: 5
Mr_Size 2 oktober 2019 Product gekocht

HyperX Cloud II Red

Wat een heerlijke headset is dit. Hij zit zo ongelooflijk lekker op je hoofd en om je oren, echt een verademing t.o.v. mijn vorige headset van Creative. Geluid met de virtual 7.1 surround is erg goed, al ben ik niet heel veeleisend wat dat betreft. Topper

Pluspunten

  • Zeer mooi afgewerkt
  • Microfoon afneembaar
  • Zit heerlijk op je hoofd
  • Virtual 7.1 surround sound

Minpunten

  • Snoer krult een beetje vervelend
  • Zonder de 7.1 USB extensie is de draad erg kort

Eindoordeel

Score: 5
Matty151 23 augustus 2019 Product gekocht

HyperX Cloud II Red

Het geluid viel mij erg tegen. Klinkt 'plat': lage frequenties zijn zacht, hogere frequenties zijn harder. De usb bediening is erg handig en werkt prettig. Minder prettig is de 'mute' knop, of eerder, het 'mute' schuifje, die niet gemakkelijk te bedienen is. Ook is de virtuele surroundsound niet heel goed.

Pluspunten

  • Comfortable
  • Stevig/robuust
  • Verwisselbare oorschelpen
  • Handig usb-tussenstukje voor snelle bediening

Minpunten

  • Geluidskwaliteit (erg vlak)
  • Virtuele surroundsound kan beter

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 4 5

Heb jij ook een HyperX Cloud II Gun metal?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True