17 Euro voor een 64GB Usb Stick van "Aluminium" dat wil ik natuurlijk wel een keer meemaken. Had er niet veel van verwacht eigenlijk maar ik kwam niet van een koude kermis thuis. Lees mijn volledige review voor de toelichting
Pluspunten
Formaat
Behuizing voelt stevig aan
Prijs/snelheid verhouding
Minpunten
Voelt ondanks de "aluminium" claim wel goedkoop aan
Goedkoopste 64 GB USB 3.0 stick welke zijn opgegeven waardes 'ruimschoots' te boven gaat. Kortom, een razendsnelle stick voor het betere huis-tuin-en-keuken kopieerwerk.
Een USB-stick van 64GB is altijd wel handig. Ik heb deze gekocht voor €19,90 bij een bedrijf met een rood thema. Maar deze ga ik mooi terugbrengen.
Zoals bij de andere reviews is het niet de snelste, maar het kan ermee door. Rond de 50MB/s en 25MB/s.
Veel opslag voor weinig geld, maar haalt opgegeven leessnelheid niet (40 ipv 80 MB/s). Schrijfsnelheid is wel wat hoger dan opgegeven, 30 ipv 20. Voelt goedkoop aan. Als je vooral veel opslag zoekt maar niet al te hoge overdrachtsnelheden is dit een prima stick.
Update: 2 maanden niet gebruikt: dood.
Zeer snel weer in de verpakking en terug ermee naar media markt. De USB disk haalt maar 40 MB/s bij mij over de zelfde USB poort waar een andere goedkope stick 100 MB/s haalt
Ik heb 2 USB Sticks 64GB 3.0 van PNY, welke ik redelijk intensief gebruik voor mobiele opslag. Na bijna een half jaar ben ik tevreden over de betrouwbare en vlotte werking.
Pluspunten
werkt vlot
werkt betrouwbaar
inschuif mogelijkheid is bijkomstigheid, doch werkt handig
2 gekocht op basis van eerdere reviews. EAN en SKU matchen specificaties.
Getest met een non-compressable 2GB bestand.
Aangesloten op de USB3 van de Z87 chipset.
Slechts 9,3MB/s schrijven en 26,8MB/s lezen...
Voorop staat 5x sneller dan USB2.0
Absoluut niet!! Oplichterij van PNY.
Nooit meer iets van dat merk kopen.
17 euro voor 64GB en USB3.0. In combinatie met een prima schrijfsnelheid (50 mb/s) en een zeer goede leessnelheid (>150mb/s) staat deze stick op dit moment op eenzame hoogte wat betreft prijs/prestatieverhouding. Iets duurdere sticks doen 80/20 mb/s. Aanrader dus!
Pluspunten
Zeer goede prestaties in verhouding
Goedkoop
Veel opslagruimte
Bevestiginsmogelijkheid
'Beschermdopje' niet te verliezen
Klein en kort
Minpunten
Aluminium? Plastic dus.
Goedkoop rood plastic
'Beschermdopje' sluit USB niet echt af
Heb jij ook een PNY Wave Attaché 3.0 128GB Aluminium?