Een prettig geprijsde manier om een stuk beter geluid uit je laptop of computer te krijgen. Lekker klein en toch genoeg power om een 250 ohm koptelefoon aan te drijven
Goedkope koptelefoonversterker die een prachtig geluid levert. Top!
Enige nadelen zijn de blauwe led die erg fel is en niet uit kan en de kleine afmeting waardoor het niet echt goed op het buro blifjt liggen.
Gekocht voor twee redenen:
1. Hobby videoverwerking, waarin ik ook audio opneem en bij de bewerking goed wil horen wat t eindresultaat is. Deze fiio bracht mij merkbaar verschil en;
2. Een uitstekende mogelijkheid mijn beyerdynamic dt770 pro 250 ohm te versterken met 1 draai aan een knop.
perfecte DAC/Amp voor de beginnende Audiofiel. Er is een duidelijk hoorbaar verschil tussen dit ding en je koptelefoon rechtstreeks in je pc stoppen. ook is dit makkelijk voor een portable set-up omdat hij de muziek maar ook stroom krijgt door dezelfde usb kabel. Dit ding is kleiner dan ik verwachte.
Werkt goed, alleen er zit een godsvergeten fel blauwe led op die niet uit te zetten is. Ik snap nog steeds niet waarom mensen het zo enorm nodig vinden om een ambulance op hun spullen te gooien, en vooral een die niet uit te zetten is.
Mooi metalen kastje met goede dac.