Prijs |
Specificaties | Multifunctioneel, WiFi max. 1,75Gbps - Bekijk alle specificaties |
Gezien 4 van deze kastjes gedurende 7 maanden 100% uptime hebben ben ik erg te spreken. Het zijn niet de goedkoopste, maar ze zijn snel, betrouwbaar, en vol met features zoals 2.4+5GHz met Wireless-AC, gastnetwerk, en goede samenwerking met de Fritz!Box 7490. Een absolute top repeater/access point.
Prima in te zetten als 5GHZ accespoint. Ondersteund koppelen zowel draadloos (repeater mode) als bedraad (LAN Brug). Gebruik je de 1750E icm een FRITZ!Box, dan kun je ook een extra gastnetwerk versterken (zowel draadloos als bedraad).
Prima product die zowel 2.4Ghz als 5Ghz ondersteunt.
De repeater is fors, er past niet iets anders in het stopcontact. Nu ik een WIFI-AC device heb, is de meerwaarde kraak helder; 10x meer snelheid dan WIFI-N. Alleen jammer dat bij de laatste update de energie bespaar functie zorgd er voor zorgt dat 2.4GHz devices verbindingen laten vallen.
Dit is een mooie repeater die achter mijn Ziggo modem hangt om voor verbinding op de bovenverdieping te zorgen.
Stabiele betaalbare repeater. Helaas heeft hij slechts het bereik van een telefoon. De router die hij heeft vervangen had nog prima bereik op de plaats waar deze zelfs op 2.4 ghz nauwelijks verbinding kan krijgen. Op een betere locatie met 2-3 streepjes haal ik slechts 8 mbit. Gelukkig wel consistent.
Gekocht ter aanvulling op mijn AVM Fritzbox 4040.
Aansluiten en instellen op MyFRITZ! was erg makkelijk!
Heb nu een volledig(!) dekkende 5G MESH netwerk. Fritzbox in meterkast en AP bedraad aangesloten op zolder (Betreft een woning van 147m2 uit 1995).
Helaas alleen erg groot en lomp.
In het begin prima product, maar na 3 jaar in gebruik kan de repeater geen wifi meer uitzenden en is deze volledig nutteloos geworden.
Deze repeater, ter vervanging van me Asus RP-N53 .
Deze weigerde plots de dienst.
Na wat speur werk hier op tweakers en kieskeurig, kwam ik uit op deze Fritz repeater
Moet zeggen, deze bevalt me uitermate goed.
Had de Fritz in nog geen 5 min operationeel.
Prima range extender, binnen 2 minuten op te zetten (in combinatie met de FritzBox 1750 router) en eindelijk een goed signaal op de bovenverdieping.
Korte snelheidstest:
- Download Speed: 13.64 Mbps (1705 KB/sec transfer rate)
- Upload Speed: 5.39 Mbps (673.8 KB/sec transfer rate)
- Latency: 117 ms
de repeater heeft een mooie interface (fritz OS). v6.51 interface was instabielig maar in v6.92 loopt het sneller en soepel. De repeater heeft ethernet en kan wifi naar ethernet omzetten. Kan dus een IPTV kastje kabelloos maken. Voelt als kwaliteit. Instellen anders dan standaard is redelijk moeilijk i.v.m. technische termen.
Snelle en betrouwbare range extender met zowel 2.4 GHz als 5 GHz ondersteuning. Kan zowel het signaal draadloos als bedraad ontvangen en/of " doorsturen" . Makkelijk te installeren alleen is het vrij groot waardoor het vaak 2 stopcontacten in neemt.
Aangesloten als repeater op Asus RT-AC66U. Even zoeken naar de beste locatie om te plaatsen. Enige probleem: Als ik VPN aanzet in de router om Netflix USA/UK te kunnen kijken via chromecast dan moet ik de chromecast die op de repeater is aangesloten opnieuw opstarten via App. Geen guest-wifi mogelijk.
Gekocht om op simpele wijze mijn netwerk uit te breiden met een 802.11ac Accesspoint (LAN Bridge). Uiterst tevreden met aankoop. De stekker had wellicht wat anders geplaatst kunnen worden om overlap met andere stopcontact te voorkomen.
Prima repeater. Kan via WiFi het signaal repeaten, maar ook via LAN het signaal opnieuw doorsturen (waar ik het voor gebruik). Het is een grote repeater, dus hou rekening met plaatsing in het stopcontact en mogelijk niet kunnen gebruiken van een stopcontact omdat de repeater er voor zit.