Wij zijn best onder de indruk van de Neato, hij doet netjes zijn werk en als de oplader in een verborgen hoekje staat merk je egenlijk niets van hem behalve dat de vloer er schoon bij blijft.
Zo schoon is de vloer nog nooit geweest. Hij stofzuigt bij ons nu elke dag alle slaapkamers, hij valt niet van de trap, kruipt onder bedden. Geen stofpluizen meer! En de kinderen ruimen nu vaker zelf hun speelgoed op, anders speelde hij er mee!
Goede maar dure hulp in de huishouding
Beste
Bedankt voor u mailtje,
Ja klopt ik vindt het persoonlijk jammer om te zien dat na 2 jaar u Neato het niet meer doet wegens de wiel.
Helaas hebben geen reparatie centrum in Nederland.
Ik hoop dat ze u veder kunnen helpen.
Met vriendelijke groet
Neato Robotics Customer Care
Prima product. Zuigt uitstekend en door timer instelbaar wanneer je wilt laten stofzuigen. Doordat je een robostofzuiger je huis laat zuigen, wordt je huis schoner, want vaker. Een goede koop. Hoogpolig tapijt levert vastlopers op.
Lelijkste robotstofzuiger die er te krijgen is maar hij doet het uitstekend! Ook in de hoeken. Stofopvangbak is groot genoeg voor meerdere sessies. Regelmatig rijdt ie zich ergens vast. Stoffilter is lastig schoon te maken. Haalt nu door slechte accu vaker laadstation niet meer, staat dan midden in kamer stil.