NZXT S340 Zwart

Prijs
Specificaties Tower • 6 interne bays - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de NZXT S340 Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
52
Score: 4
35
Score: 3
7
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+3
Foritain 13 juni 2017

NZXT S340 Matte White/Purple

De S340 blijft één van de beste tot-70 euro cases op de markt als je een (betaalbare) show build wilt in een bescheiden torentje. Strak, slim interieur, soepel kabelmanagement. HDD montage is wel matig, en in kleine details zie je de budget-benadering wel.

Pluspunten

  • Strakke case die in meerdere kleurstellingen te koop is. Niet overdreven groot voor ATX wat hier goed bevalt.
  • Bouwkwaliteit keurig voor de prijsklasse
  • Binnenwerk zit goed in elkaar met o.a. PSU cover.
  • Prima standaard koeling (2 fans) en stille werking mogelijk.
  • Eenvoudig bouwen en afwerken, alles is gericht op een typisch ATX game systeem.
  • Stoffilters op alle intakes
  • Prijs-kwaliteitverhouding.

Minpunten

  • Bovenzijde had nog een beetje beter gekund zonder (of met strakker afgewerkte) fan gat.
  • Hier en daar wat kleine details (afwerking) die laten doorschemeren dat het echt geen 100+ euro case is.
  • 3.5" HDDs vastschroeven ipv trays matige keuze.

Eindoordeel

Score: 5

+2
shortzzz 4 januari 2016

NZXT S340 Wit

Mooie strakke kast met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Inbouwmogelijkheden koeling
  • prijs/kwaliteitverhouding
  • oogt zeer strak

Minpunten

  • ssd plaatsing in de bracket kan voor problemen zorgen met psu connector
  • geluid

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 5
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 5
Modbaarheid Score: 5

+2
marinusvdmeulen 2 maart 2015

NZXT S340 Wit

Prima kast! alles is makkelijk in te bouwen, en de kabels zijn super mooi weg te werken. Het raam krast alleen super snel, de fan van mijn Mugen zit hoger dan normaal i.v.m. mijn werkgeheugen (Geil EVO Corsa) de beugeltjes van de fan raken het raam

Pluspunten

  • Super strak
  • Top kabel management
  • koelt goed
  • overal duimschroeven
  • voeding gemakkelijk eruit te halen vanwege voeding bracket
  • minder vingerafdrukken t.o.v. de zwarte variant

Minpunten

  • window krast super snel!
  • lak liet bij 1 schroef al los toen ik deze voor het eerst vastdraaide
  • Fans maken veel geluid op 12V
  • frontpanel erg stevig vast, hierdoor heb ik per ongeluk de twee bovenste pennetjes al stuk gemaakt. heeft gelukkig geen invloed op het uiterlijk en funtionaliteit

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Inbouwmogelijkheden Score: 5
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 5

+1
therazo 13 december 2015

NZXT S340 Wit

Cadeau gekregen van 'sinterklaas', mooie kast maar installeren duurt even maar het is het zeker waard! Cable management moest ik even voor gaan zitten, maar uiteindelijk is het gelukt.

Pluspunten

  • Zeer mooi
  • Stoffilter voorkant
  • Meegeleverde fans zijn zeer oke
  • Ziet er erg mooi uit
  • IO kabels zijn zwart (behalve de audio connector)
  • Veel ruimte voor cpu koeler
  • Captive thumbscrews
  • Grote rubbere voeten eronder

Minpunten

  • Window krast al als je het afveegt met je mouw
  • NZXT sleeved led kit installatie is niet erg makkelijk
  • SSD mount hebben geen nut als je psu een hoek connector heeft
  • Stoffilter psu is echt waardeloos
  • Verpakking was een beetje basic
  • de duimschoeven gaan soms wel erg moeilijk, dan heb je er een schroevendraaier voor nodig.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 5
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 4

+1
Anoniem: 705911 1 november 2015

NZXT S340 Zwart

De NZXT S340 is een mooie, goedkope, grote behuizing voor mensen die van simpel houden. Met zijn 2 meegeleverde fans, en de mogelijkheid voor 3 extra fans, is de koeling in deze behuizing uitstekend. Helaas moet je voorzichtig met de behuizing omgaan omdat hij erg kwestbaar is.

Pluspunten

  • Cable management
  • Groot
  • 2 meegeleverde fans
  • Simpel zwart
  • Dust filters
  • Zwarte kabels
  • Prijs

Minpunten

  • Krast snel
  • Gevoelig voor vingerafdrukken
  • Installatie van 3.5" HDDs

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 3

+1
SlasherNL 1 augustus 2015

NZXT S340 Colour Edition Zwart/Rood

Terecht een van de meest besproken kasten op Tweakers. - Strak design wat niet gauw gaat vervelen. - Goede koeling. - Makkelijke kabelmanagement.

Pluspunten

  • Tijdloos strak design.
  • Grote stoffilter achter de frame aan de voorkant.
  • Kabelmanagement makkelijk door rood metalen cover rechts midden in de kast.
  • Overzichtelijk monteren van onderdelen.
  • Kast is schijnbaar in 4 verschillende kleuren te verkrijgen, keuze is reuze!
  • Compact design maar toch nog veel interne ruimte voor alle onderdelen.
  • Veel stevig staal.

Minpunten

  • Langwerpig gat langs de PCI brackets.
  • Stoffilter voeding ziet er beetje goedkoop uit. (maar doet zijn werk wel).
  • Geen reset knop.
  • Window schijnt makkelijk te krassen.
  • Voor sommigen nadeel: geen plaats voor DVD drive.
  • Kleine minpunt: maar 4 meegeleverde trekbandjes voor kabelmanagement.
  • Geen "tool-less" bevestiging van HDD.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 4
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 5

0
Sjuh123 6 april 2016

NZXT S340 Colour Edition Zwart/Rood

Prachtige case, echt een aanrader. Ideaal voor waterkoeling en je mooie systeem te kunnen showen!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • kwaliteit
  • installatie gaat erg gemakkelijk
  • goede manual
  • raam sluit voeding af
  • alleen ssd's zichtbaar

Minpunten

  • geen 5,25 inch bar
  • maar 4 Fan opties

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 5

0
deter83 14 januari 2016

NZXT S340 Colour Edition Zwart/Rood

Mooie strakke kast, geeft een compact gevoel van buiten, maar is ruim en praktisch genoeg van binnen. Let op dat je de casefans op je MOBO aanlsuit, niet op je voeding! Anders herrie.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Geen drive-bay! Heerlijk, wie moet er nou nog een DVD-drive. Weg met die zooi!
  • Leuke slots voor SSD's
  • Voeding + HDD's onderin uit zicht
  • Uit te breiden met 2 intake fans

Minpunten

  • Kabels gebundeld, waardoor logisch lijkt om casefans op voeding aan te sluiten.
  • lak fragiel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 5
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 4

Keesje1981 5 augustus 2019 Product gekocht

NZXT S340 Colour Edition Zwart/Blauw

Mooie strakke build. Coloring binnen in de case en buiten mooi om te zien at first glansde. Eenvoudig uit elkaar te halen en in te bouwen. Met name de plaatsing van de psu vind ik enorm makkelijk met het apart los te schroeven kapje.

Pluspunten

  • Kleuren effect binnen en buitenom de case
  • Kabelmanagement
  • Strak design

Minpunten

  • Gesloten front panel jammer bij de serie
  • Krasgevoelig over gehele case ook plastic panel
  • Geen optie twee fans On top

Eindoordeel

Score: 3
TRyeSePP 30 januari 2019 Product gekocht

NZXT S340 Colour Edition Zwart/Blauw

Prima case, stevig gebouwd, makkelijk je kabels verbergen. Alleen jammer dat er zo weinig plekken zijn voor je harde schijven en SSD's. Verder mist het een plaats om eventueel je optische schijf of card reader in te bouwen en is het raampje van plastic. Over het algemeen een goede case.

Pluspunten

  • Stevig gebouwd, goede materialen en een mooi design
  • Je kan makkelijke je kables verberkgen in de case: achter het moeder bord en onder de PSU cover
  • Twee dustfilters: onder de PSU en aan de voorkant, al is de voorkant zelf er lastig af te halen
  • Er zit een raampje aan de zijkant, al is deze wel van plastic
  • Goede case voor beginners, aangezien de ruimte en de afwezigheid van scherpe randjes

Minpunten

  • Maar 2 plekken voor SSD's en maar 2 voor HDD's
  • Geen plaats voor een CD speler of card reader
  • Het raampje is van plastic en we zijn in deze prijscatogorie kasten met een glazen zijkant.

Eindoordeel

Score: 4
tweakorinho 12 juni 2018 Product gekocht

NZXT S340 Zwart

Fijne kast. Pas op met bier, want er zit een gat in de bovenkant, als het daarin terecht komt is het huilen geblazen. Schroeven zitten muurvast in het begin. Ik weet niet wat een 'uitstekende' kast is (schuifdeuren, sloten, irisscan, zoiets?). Deze is gewoon goed (prima).

Pluspunten

  • Fijn open/dichtdoen
  • Best sleak
  • Raampje zit erin

Minpunten

  • Duimschroeven: altijd chill, maar deze zitten ramvast.
  • Hadden meer hdd slots in gekunt, maarja als je een raampje wilt...

Eindoordeel

Score: 4
ivar2912 28 mei 2018 Product gekocht

NZXT S340 Colour Edition Zwart/Rood

Een prima case voor de prijs, Strak, goede bouwkwaliteit ik grootste nadeel vind ik de onhandige montage van de HDD trays.

Pluspunten

  • Strak design
  • Prijs/Kwaliteit
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Montage HDD's

Eindoordeel

Score: 4
Nutellaah 24 mei 2018 Product gekocht

NZXT S340 Zwart

Prachtige case met een mooie afwerking. Heeft een strak design en voelt solide aan. Ook het kabelmanagement in deze case is prima.

Pluspunten

  • Kabelmanagement
  • Stil
  • Strak
  • Afwerking
  • Rubberen voetjes onderaan

Minpunten

  • Duimschroeven aan achterkant voelen stroef aan
  • Geen inbouwmogelijkheid voor 3,5" HDD
  • Komt snel vuil bij aanraking

Eindoordeel

Score: 4
Gripper 27 april 2018 Product gekocht

NZXT S340 Zwart

Het is weer een kast met die goede NZXT kwaliteit. Mooi en stevig van metaal gemaakt. Het raam aan de zijkant reflecteert licht van een beeldscherm naar blauw - roze stippen. Daardoor is naar binnen kijken soms moeilijk. Voor de rest een prima kast!

Pluspunten

  • Mooie afwerking
  • Cable management system is top!
  • Goede kwaliteit
  • Goede airflow met de standaard ventilatoren.

Minpunten

  • Reflectatie sidepannel soms irritant.
  • Vette vingers zijn goed te zien op de glans laag.

Eindoordeel

Score: 5
meesjagerman 18 maart 2018 Product gekocht

NZXT S340 Zwart

Mooi design en van me management is in orde. Helaas zijn de stoffilters niet zo goed en dwarrelt er gewoon stof naar binnen wanneer de ventilatoren uit staan. De window is gemaakt van goedkoop plastic en zeker niet krasbestendig. Al snel waren er grote krassen te zien.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Cablemanagement in orde

Minpunten

  • Slechte stoffilters
  • Erg krasgevoelig

Eindoordeel

Score: 3
Y00pDL 9 maart 2018 Product gekocht

NZXT S340 Wit

Prima kast, met vanuit de meeste hoeken een prima en clean uiterlijk. Kijk je vanuit andere hoeken dan is het hier en daar wat slordig, vooral m.b.t. de front panel. Anderzijds is er weer meer dan voldoende ruimte om voeding, kabels en HDD weg te werken.

Pluspunten

  • Wit! Hoogglans! Clean! Mooi!
  • Ruim dus makkelijk in te werken
  • Duidelijke handleiding en gestanste guides; ik zou hem met gerust hart aanraden aan niet-ervaren bouwers.
  • Twee meegeleverde fans.

Minpunten

  • Window is goedkoop en zal ongetwijfeld snel krassen.
  • Aan de binnenkant matige (lees: geen) afwerking aan front-panel connectors.

Eindoordeel

Score: 4
XenogamerHD 7 maart 2018 Product gekocht

NZXT S340 Colour Edition Zwart/Rood

eerste PC-build. Ales past makkelijk en is zeer geordert.

Pluspunten

  • design
  • cable management
  • top airflow
  • overal thumbscrews
  • Ruimte

Minpunten

  • fingerafdrukmagneet
  • window krast snel

Eindoordeel

Score: 5
IsmailTR 15 februari 2018 Product gekocht

NZXT S340 Zwart

Erg mooie case met uitstekende cablemanagement. Zijpanelen zijn volledig van metaal en voelt premium aan. Het enige wat ik mis is een reset knop.

Pluspunten

  • Sleek design
  • Prijs & kwaliteit vehouding

Minpunten

  • Standaard fans maken wat geluid
  • Geen resetknop

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Inbouwmogelijkheden Score: 5
Koelingsmogelijkheden Score: 5
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 4
Modbaarheid Score: 5
Kwaliteit voeding Score: 5
DenBukki 24 november 2017 Product gekocht

NZXT S340 Colour Edition Zwart/Rood

simple strak goede bouw kwaliteit.

Pluspunten

  • strak
  • goede bouw kwaliteit
  • basement
  • watercooling support
  • stevig
  • compact

Minpunten

  • side paneel sluit niet helemaal perfect aan met de voorkant
  • compact

Eindoordeel

Score: 5
Ticho2k 24 november 2017 Product gekocht

NZXT S340 Colour Edition Zwart/Rood

Fijne behuizings. past zelfs een 280MM radiator in.

Pluspunten

  • Strak design
  • Mooi mat zwart met rode accenten
  • psu bay.
  • cablemanagement

Minpunten

  • helaas geen 140mm preinstalled bovenin. maar een 120mm

Eindoordeel

Score: 5
enthernal 20 november 2017 Product gekocht

NZXT S340 Wit

Een degelijke behuizing met een behoorlijke show factor.

Pluspunten

  • geen OOD rack dat nodeloos veel ruimte in neemt
  • groot window en bottom cover geven een cleane blik op de hardware
  • de case zelf is goed afgewerkt

Minpunten

  • de witte lak rondom de thumbscrews achteraan is zeer broos en snel beschadigd
  • ssd slides in het zicht op de bottom cover.
  • fan mesh bovenaan neemt meer weg dan hij toevoegt

Eindoordeel

Score: 4
nathandetroyer 3 november 2017 Product gekocht

NZXT S340 Wit

Mooie case, goede kwaliteit voor de prijs.

Pluspunten

  • Robuust
  • Makkelijk in te bouwen
  • Goedkoop
  • Prachtig

Minpunten

  • Verf schilfert af aan schroeven

Eindoordeel

Score: 5
daltona 24 oktober 2017 Product gekocht

NZXT S340 Colour Edition Zwart/Blauw

Mooie ruime case, met goede gaten om de draden weg te werken.

Pluspunten

  • Groot
  • Cablemanagement
  • fans zijn stil
  • Window
  • Stoer uiterlijk
  • Geen last van krassen

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
SoldierOfOrange 13 oktober 2017 Product gekocht

NZXT S340 Wit

Prachtige kast voor een prima prijs. Gebruik persoonlijk een Phanteks P400S, maar de S340 is €25 goedkoper en doet er niet voor onder. Er in bouwen is een plezier, de bijgeleverde fans zijn goed (maar intake fan zelf toevoegen) en de bouwkwaliteit is robuust. Oogt ook erg goed, niet groot.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Stevig staal
  • Bouwplezier
  • Kabels zijn makkelijk weg te moffelen
  • Twee meegeleverde fans
  • Clean look

Minpunten

  • Geen stoffilter bovenste fan
  • Geen standaard intake (voorkant) fan

Eindoordeel

Score: 5
T.Niels 30 augustus 2017 Product gekocht

NZXT S340 Colour Edition Zwart/Rood

De NZXT is een prima case voor het geld. Ik heb hem nu inmiddels 9 maanden en er mankeert helemaal niks aan (op het window na, dat krast super snel! Doekje erover en laat de krasjes maar komen..). Overigens is de case met stevig materiaal gebouwd.

Pluspunten

  • Mooie look
  • Goed gebouwd
  • Kwaliteit
  • Groot raam
  • Krachtige fans
  • Makkelijk in gebruik!
  • Je kunt de voeding en harde schijf niet zien

Minpunten

  • Kwaliteit van het raam

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een NZXT S340 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee