Gemiddelde gebruikersscore
Ik ben erg te spreken over de uitstraling waar BenQ voor is gegaan met deze monitor. Ik heb hem aan een muurbeugel hangen met de vesa mount en dit werkt erg goed. Mijn sample had wat backlight bleed aan de rechterzijde van het paneel, eerlijk gezegd stoort het me niet.
Prima monitor voor te gamen!
3+ jaar ervaring met de XL2411Z BenQ scherm.
Als je hem ontvangt moet er wel wat aan de instelling getweakt worden. Na 4 maanden had ik zomaar een kleine zwarte streep in me beeldscherm, heb contact opgenomen met Alternate en het viel niet onder de garantie! Hierdoor zal het volgende keer geen BenQ meer zijn voor mij.
Ik ben zeer tevreden met deze monitor, op m'n bureau ziet het er prachtig uit en de vorm van het voetstuk is handig om bijv. een mobiel of pennen/potloden in te leggen. Lekker smooth 144hz ;) Zeker merkbaar! En die scherminstellingen hoef je gelukkig maar 1x last van te hebben.
Was een dure aankoop, maar volgens mij was die het waard, kleuren kun je zelf instellen naar je eigen smaak, en die 144hz voelt zalig!
Goede gaming monitor, Geen motion blur en 144Hz.
Kleuren instellen was zeker nodig!
Voor de juiste settings:
Picture mode "Photo".
Color Mode > "User mode" > 92, 93, 97
Geweldig scherm voor competitive gamen, niet aan te raden voor editen.
Super scherm voor gaming, alleen zijn de standaard kleuren niet juist
De beste voor 280 na het tweaken. Het is snel en zit er prima uit na wat tweak werk
Goed gaming monitor, 144hz moet je meemaken en dat kan voor deze prijs! Het scherm is goed verstelbaar en kan veel worden veranderd door de opties in het scherm. Ik vind wel dat de beeldkwaliteit wat beter kon.
Geweldig beeldscherm bevalt me erg goed, gebruik hem voornamelijk voor het gamen.
Een prima game monitor, vooral de 144hz refresh rate en de gaming profielen bevallen prima. Out-of-the-box zijn kleuren niet echt top, echter met een avondje spelen met de instelling is het goed te doen.
Met wat tweaking zien ook de kleuren er heel goed uit
Ondanks inladen van ICC profile, die de afschuwelijk slechte kleursettings enigzins moet corrigeren, blijven de kleuren flets en is contrast zwaar ondermaats. De zogenaamde smart scaling naar 22" 16:10 (persoonlijke voorkeur voor gamen) levert ook bij lange na niet dezelfde beeldervaring ingame op als mn oude vertrouwde SyncMaster 226 BW.
De prijs... Tja. Ik had hem gekocht voor € 279. Puur en alleen voor die "Low-blue light". Was 't waard. Voor dat alleen al. Maar als je een goedkope monitor wilt die ook nog eens goed is... dan moet je deze niet kopen. Dit is echt kwaliteit voor een prijs.