Een goede koptelefoon voor de prijs met vooral echt formidabel draagcomfort, maar ook zeer prima geluidskwaliteit, een stevige bouw en goed uiterlijk. Ik zou deze koptelefoon zeker aanraden aan iedereen die voor een redelijke prijs toch een zeer goede koptelefoon wil hebben voor dagelijks gebruik!
Ik was op zoek naar een headset voor gaming zonder microfoon. Voeldoet goed aan de eisen. Strak, degelijk en klinkt top.
Erg goede prijs / kwaliteit, kwam van een steelseries arctis 5 af en wilde iets voor muziek, maar klink in het begin wel raar, alsof het geluid wat verderweg zat, maar je raakt hier snel aan gewend en merkt het al niet eens meer. bouwklwaiteit is ook goed,
Fijne koptelefoon. erg comfortabel en met super geluid. aardig vlak geluid wat ideaal is voor monitoren en een natuurlijk geluid. bouwkwaliteit redelijk. veel plastic, wel stevig. dik snoer. maar de dunne draadjes bij de oorschelpen ben ik zelf geen fan van.
Ik draag een bril het doet gewoon zeer na 30 minuten met meeste koptelefoons. Het is een overear koptelefoon met zachte kussentjes.
Kabel is best lang.. lastig om mee te nemen. Wel handig als je op je bank zit en toch een kop telefoon op wilt... ik verzin maar wat.
Mooie koptelefoon met goede prijs-kwaliteit&geluid verhouding. Hij zit eerste instantie erg lekker, maar ik krijg na een uur last van mijn oren ter hoogte van mijn bril met dunne pootjes. De oorschelpen van deze koptelefoon zijn naar mijn gevoel net wat te klein en drukken te hard op je oren.
Aanrader, ik gebruik deze headset met mijn pc en het draad is daarvoor net iets te lang.
Goede kwaliteit koptelefoon met mooi, gebalanceerd geluid