Een prijzige maar zeer goede router met een uitstekende uptime en fenomenaal bereik. Zeker een aanrader.
Prima product voor uitstekende prijs (in mijn geval via amazon.de voor ca 127 euro). Goede dekking. Wel aan de forse kant qua grootte.
Sinds een kleine week mag ik mijzelf gelukkig prijzen met dit 4 benige monster. Dit wezen vervangt mijn TP-Link WDR 4900 en ik moet zeggen 't valt zeker niet tegen! Na een paar opstart probleempjes (die ik verder uitleg in de uitgebreide toelichting) ben ik erg blij met deze Netgear.
Helaas heb ik deze Router binnen 24 uur aangemeld om terug te sturen.
Trage menustructuur, geen ondersteuning voor NAT loopback (al zou dit een bug zijn zonder oplossingsdatum in zicht). Heb snel mijn Apple airport extreem terug gezet
Eigenlijk was ik op zoek naar een Asus AC87U, maar die was in de winkel waar ik dit apparaat kocht niet voorradig. Ik had echter een backup en dat was deze Netgear. En spijt heb ik er tot nu toe niet van!
Stom langzaam meuk ding.
Is er traag in menu's en onlogisch ingedeeld.
Automatische wifi off on functie werkt niet of nauwelijks.
Ziet er van buiten fancy uit maar is van binnen gewoon niks waard
Ik heb heel erg veel spijt van deze aankoop.
Deze router is veel te duur, en het gebrek aan ondersteuning vanb Openwrt en dd-wrt maakt de router waardeloos!!!!!!!!!!
Niet kopen, krijg je spijt van.
Beter koop je een 5 jaar oude router, deze presteerd beter.
Op de configuratiepagina's na echt een top en heel stabiel apparaat, heeft bijna nooit een reboot nodig.
Next generation router dat zeer veel potentieel heeft maar helaas geplaagd word door slechte software
De software is echt wel rampzalig te noemen alles is gemengeld , zo moet je zoeken achter de timezones voor je tijd instellingen onder advanced/security ...wat heeft dat in godsnaam te maken met security
Zeer uitgebreid en krachtig apparaat! Na 2 weken gebruik erg stabiel en relatief goed dekkend netwerk. Erg tevreden met de 5GHz DFS kanalen en de mogelijkheid om op beide banden ook nog eens een gastnetwerk aan te kunnen maken!
Deze router is perfect voor performance in je netwerk. Snelheden behalen netjes de 180MB van Ziggo en met 12+ mensen tegelijk erop is ook zeker geen probleem voor hem met de 1.4GHz Dual Core Processor.
Slechte ervaring met deze router. Bereik en snelheid is bagger. Ik heb al een ASUS RT-AC87U beneden, de Netgear zou voor op zolder zijn. Na de firmware update werkt de Netgear niet meer:-( Ik mag hem morgen gelukkig omruilen voor een tweede Asus. Nooit meer een Netgear voor mij.