Fantastische processor. Een waar volbloed van Intel, die zelfs prima stabiel is als je je fans wat langzamer laat lopen.
Leuk CPU'tje om mee te overclocken, performed vaak beter dan een Ryzen 5 2600x, maar trekt wel aardig wat stroom, die van mij lijkt ongeveer 180 watt te trekken met een 4,3Ghz all core OC op 1.25 V
beestachtig snelle cpu met flink wat meer performance dan me oude 4930k maar had ook eigenlijk niet anders verwacht als ik eerlijk ben
Waadr voor de prijs van 550 euro processor is bloedsnel en overclocken is geen probleem.
Deze processor is ter vervanging van mijn wel oude vertrouwde Intel Q9550 processor aangeschaft.
Ik heb deze processor gekozen puur vanwege het X99 platform waaronder 40 lanes pci express. Dit was dan uiteindelijk mijn keuze omdat de 5960X toch een beetje te ver buiten het budget ging.
Heel erg snel, goed overklokbaar, eigenlijk alles wat je van een high end CPU mag verwachten.
LETOP, wordt geleverd ZONDER stock koeler!!
Verder erg snel!! Heb hem zelf geklokt op 4.5GHz.
BF4 komt hij niet hoger dan 52graden.
Stresstest via Intel Extreme Tuning Utility max 55graden.
Fans draaien dan 600rpm.
Moet er wel eerlijk bijzeggen dat ik er waterkoeling op heb zitten van totaal 410 euro.
Een van de beste CPU's die ik in handen heb gehad. De overklokbaarheid van de CPU is echt uitstekend. Met een Kraken X61 krijg ik deze CPU met gemak naar de 4.5ghz stabiel en blijft de temp na een kwartiertje onder load onder de 65 graden.