Gemiddelde gebruikersscore
Erg leuke cpu om met een laag budget toch te kunnen overclocken en ben nog geen toepassing tegengekomen waar die tekort schoot.
Prima processor voor een budget pc, maar krijgt wel steeds meer moeite met nieuwe AAA-games. De bijgeleverde koeler is wat minder, daarom zou ik ook een aparte koeler aanraden.
Voor de prijs is het een prima CPU. Kan makkelijk met lage voltage worden overgeclockt naar 4,2ghz. De stock koeler is behoorlijk luid.
Goede budget CPU, maar als je wat meer geld hebt. zou ik gaan voor een betere. stock koeler is echt waardeloos en koelt slecht. tijdens gamen rond de 100 graden ( volgens NZXT CAM ), Een tip: download AMD OverDrive voor betere temperaturen. Verder doet hij het goed.
Prima dingetje voor een budget game-pc. Heb die van mij gemakkelijk overclocked naar 4.3 GHz en hij komt nog niet boven de 55 graden met de stock cooler. Heb op CS:GO 150-200 fps in 5v5, net genoeg voor mijn 144hz monitor.
Prima CPU, prima prijs, wordt alleen snel warm, waardoor de stockcooler veel geluid maakt
Mijn vader was toe aan een upgrade van zijn 4400+ dual core systeempje.
Deze quad- core leek een goede optie.
Hij presteert ruim boven verwachting. Hij is erg responsief. Goed dingetje voor weinig geld. Staat AMD daar niet bekend om?
Voor een build zonder gpu is dit nog zeker een krachtige keuze dankzij zijn prima integrated graphics. Voor een serieuze gaming, editing of workstation build zou ik investeren in een chip die zich leent voor deze doeleinden. Zoals I5 voor gamen, of een 8350 of I7 voor editing- en workstations.
Prima CPU, maar die koeler die je erbij krijgt is echt waardeloos, veel te klein en teveel geluid.
Gekocht als vervanging voor een X2 4250e, geloof ik. Nu maar een quad-core. Veel gewikt en gewogen, want ik doe lichte Linux gaming, virtualisatie onder FreeBSD en wat algemeen gehannes. Single-core performance overtreft maar net mijn i7 860, lijkt het, maar een prima processor voor weinig geld.
Snelle cpu met overclock potentieel en het kost niet veel geld.
Het is een geweldige processor!
Goede prijskwaliteit verhouding!
snelle proc voor zn zacht prijsje
Deze CPU verruild voor mijn A8-7600 apu en er een losse videokaart bijgeprikt. (GTX750). Moet zeggen dat voor een budget PC dit een zeer geschikte processor is. Uiteraard wel de stock koeler meteen vervangen vanwege de mindere kwaliteit. Prima processor.
Prima Processor voor een simpel gamingsysteem, goed overklokbaar en geeft zeer goede prestaties voor zn prijs
Ik heb deze processor gekocht als "goedkope" game processor. De processor doet zijn werk goed en kan momenteel nog helemaal niet klagen. Echter maakt de stokcooler wel wat meer lawaai dan wat ik hier voorheen had (370k). Ik denk dat dit een perfecte processor is voor een goedkope game pc.