Dit toetsenbord is een zeer mooi en uitgebreid instelbaar toetsenbord.
Voelt zeer degelijk aan en zo op het eerste gezicht is van de inferieure Kaihl switches niks te merken.
Helaas geen dedicated media keys of volume wiel aanwezig.
Verlichting kan erg fel en is op elke kleur instelbaar.
Duurdere kant, maar zeker waard. Na het ongeveer 2 jaar in bezit te hebben is er nog niets stuk gegaan en functioneerd helemaal super. Zeker aanbevolen aan de dagelijkse gamen. Vooral met macro mogelijkheden die in te stellen zijn via de software (Synapse)
(2017) Prima toetsenbord, typt zeer goed en is (relatief) gemakkelijk schoon te maken. De verlichting is mooi en fel. Ik raad aan er een borsteltje erbij te kopen om stof weg te vegen als je schoonmaakt. (2020) Een paar LEDjes zijn kapot en een toets werkt niet goed meer.
Pluspunten
Typt zeer goed
Mooi en felle verlichting
De functie van meeste knoppen kan je aanpassen.
Zwaar, blijft goed op je bureau zitten.
De 3.5 jack and USB verbinding aan de zijkant is erg handig.
Perfect product. Heerlijk toetsenbord met heerlijke klikkende feedback. Enige verbeter punt is de hoogte. Zeker weten €180,- waard. Weliswaar zelf gekregen maar ik zou het er zo voor over hebben.
Pluspunten
Hoge kwaliteit materialen
Erg robuust
Word een polssteun meegeleverd
Driver van Razer werkt erg prettig
Snelle responstijd van de toetsen
Full RGB-Led's die makkelijk in te stellen zijn
Minpunten
Het toetsenbord is redelijk hoog
De stekkers zijn lastig te onderscheiden. Allemaal zwart met een donker grijze tekst er op.
Heerlijk toetsenbord, op moment van schrijven inmiddels zo'n 13 maanden in gebruik. Niet alleen gamen, maar ook lang schrijven of werken in professionele applicaties is een genot vanwege de haptische feedback van de switches en de totale stevigheid van het bord.
Pluspunten
RGB carnaval/circus
Heerlijke switches (van Razer zelf)
Stevig bord
Minpunten
USB en audio throughput zit voor mijn gevoel aan de verkeerde kant (rechterkant/muishandkant)
Leuk product, beetje overbodig misschien maar het is wel grappig om te hebben. Voor gamen is een mechanisch toetsenbord wel een toevoeging. Prijs is wel wat aan de hoge kant..
Super fijn toetsenbord.
Je moet er wel even aan wennen.
erg mooi om alles zelf te samen te stellen (licht en macros).
Maar wel een erg luide klik waar je van moet houden.
Het is een mooi toetsenbord. ziet er leuk uit en doet wat die moet doen(en soms ook wat die niet moet doen). Kleur weergave is erg mooi en scherp. Toetsen blijven wel is hangen wat erg vervelend is tijdens het gamen. en het word vies en word niet meer schoon
Pluspunten
Kleur weergave
Software
USB aan de rechterzijde van het toetsenbord
Minpunten
Toetsen blijven wel is hangen terwijl deze niet meer zijn ingedrukt
Word na een tijd zo vies dat je hem niet meer schoon krijgt.
Het Rgb logo krijgt heel erg snel krassen en ziet er al snel niet meer mooi uit
180 euro voor een keyboard omg wtf. Dit zou je een aantal jaren geleden nooit kunnen bedenken. Key press niet zo instant als bij een brown of red. Het is moelijk veel keys erg snel inte drukken.
Geweldig toetsenbord, beetje duur, maar van goede en stevige kwaliteit. Zeker een aanrader voor mensen met een wat 'hoger' budget. Geweldig design, de kleuren komen mooi tot uiting en de toetsen voelen fijn aan. De duidelijke software zorgt ook voor veel aanpas mogelijkheden.
Ik heb het toetsenbord nu 2 maanden en bevalt me nog steeds prima.
Toetsenbord is stevig, en ligt stabiel op het bureau. Heeft een gaming mode zodat je windows toets uit kan zetten.
Pluspunten
Toetsenbord is zwaar, dus verschuift niet makkelijk.
Verlichting makkelijk naar eigen smaak te in te stellen.
Mechanische toetsen die prettig aanvoelen
Minpunten
Helaas nog niet voorzien van USB 3.0
Redelijk aan de prijs.
2 USB poorten aan de rechterkant van het toetsenbord. (ivm muis)
Zeer fijn gaming mechanisch toetsenbord met makkelijk te maken kleur instellingen en fijne stille toetsen. Deze beoordeling gaat over de stealth versie
Pluspunten
Fijne software (synapse 2.0)
Makkelijk om coole kleur effecten te maken
Razer orange switches voelen goed aan
Extra USB en koptelefoon en microfoon ingang
Stevig
Minpunten
Hoge prijs
Trekt veel vingerafdrukken aan
Num/scroll/caps lock indicators niet mooi /duidelijk
Ik heb eerder een Blackwidow gehad. In vergelijking daarmee is de 'klik' die je hoort niet zo scherp, maar iets softer. Een verbetering in mijn ogen, die waarschijnlijk komt door de speciale Razer mechanische toetsen. De prijs is fors, maar als je voor een mechanisch toetsenbord gaat, weet je dat.
Ik had al een Mech. ToBo met MX Cherry Blue's (Filco MajesTouch 2). De groene "Razer" switches vind ik zelfs fijner, ik merkte direct verschil. De travel is idd. minder. Ik heb wel zoals ik bij mijn andere tobo. heb gedaan wat "o" rings toegepast tegen het bottoming-out geluid.
Pluspunten
RGB Leds 16mil kleuren
Synapes 2.0 Software erg makkelijk
USB 2.0 Passthrough
Macro keys en Functie Toets voor b.v. media keys
Mooie vormgeving
Minpunten
Prijs
Synapse software geen advanced features
Num-, Caps-, Scroll-Lock LED erg zwak
Geen RGB LED onder de spatiebalk en Functie toets.
Dit toetsenbord heb ik twee weken in huis gehad. Het toetsenbord is retour gegaan wegens het niet correct functioneren van de rechtershifttoets en de "h" toets. De ene pakte niet altijd, de andere soms dubbel. Ook is het toetsenbord een keer blijven vast hangen. Niet geweldig voor die prijs!
Pluspunten
Voelt degelijk aan
Verlichting is van zeer zwak tot behoorlijk sterk aanwezig
USB poort (2.0) aanwezig
Minpunten
Niet alle toetsen werkten naar behoren
Spatiebalk is niet verlicht (Corsair K70 is spatie wel van verlicht)
USB apparaten insteken erg lastig, aansluiting lijkt beetje krap gebouwd
2 van 5 sterren (Slecht)
Heb jij ook een Razer Blackwidow Chroma (Qwerty US)?