De Mugen Max is een beest van een koeler met een scherpe prijs-prestatieverhouding. De compatibiliteit met hogere geheugentypes is uitstekend. De onderlinge prestatieverschillen in deze klasse zijn echter minimaal, en omdat deze koeler een pittige installatie heeft moet je je afvragen of je liever eenvoud hebt, of enkele graden winst.
Prijs kwaliteit uitstekend, zeer stil en strak design!
koelt goed (fx-8320 4.5 Ghz 1.4625V 60 °C met prime95).
sinds de koeler een offset heeft, past werkgeheugen van alle hoogtes.
Voor het geld wat je ervoor neerlegt krijg je een goede koeler.
Grootste nadeel vind ik de installatie, sinds je hier een lange schroevendraaier voor nodig hebt.
Leuke koeler voor weinig geld. Let goed op; de koeler is vrij groot. Denk aan de voldoende ruimte voor jouw behuizing.
Veel koeler voor je geld, maar een erg lastige installatie als je geen lange schroevendraaier tot je beschikking hebt. Blokkeert geen slots bij mijn moederbord ( P8P67 Deluxe ). Een zeer net design, geen uit stekende heatpipes en mooi nickel plated. Is relatief compact voor een 140mm koeler.
Uitstekende prestaties qua koeling en geluidsniveau.
Gemakkelijke montage en compatibiliteit met hoge geheugenmodules. (De reden van aanschaf ipv Mugen 4.)
Let op met de compatibiliteit van de behuizing.
Ik moest 1 140mm fan van mijn zijpaneel vervangen voor een 120mm, anders kon mijn zijpaneel niet meer dicht. (Corsair 300r)