De afstandsbediening is een eenvoudige universele afstandsbediening met een Watch TV functie om alles aan of uit te zetten. De configuratiemogelijkheden zijn beperkt, maar je kunt wel knoppen toewijzen. Dit kan ook door te leren van een andere afstandsbediening. De afstandsbediening voelt degelijk, maar de software oogt en voelt verouderd.
Kwalitatief goed en veelzijdig product, sinds 2016 al veel plezier van.
Leuke en handige afstandsbediening, maar de knopjes gaan binnen een jaar kapot.
Fijne afstandsbediening, maar gaat niet lang mee.
Grootste minpunt: binnen een jaar zijn er al enkele toetsen "dood". En laat één van die toetsen nou nèt de enige "Activiteiten"-toets zijn! Waarom dit anno 2018 nog steeds een probleem moet zijn bij afstandsbedieningen is mij een raadsel.
Zo ontworpen dat knoppen na jaar normaal gebruik niet meer werken.
Werkt prima, goed te programmeren, maar slijt veel te snel. Nu al een tweede die bineen twee jaar niet meer van kanaal kan wisselen.
De afstandsbediening voelt goed aan, maar de software is een ramp. Ook, als ik bijvoorbeeld "DVD/Music" als apparaat selecteer dan licht het "AVR/Game" knopje op bij het gebruiken van de afstandsbediening? Gelukkig kost het niet veel.
Het programmeren gaat goed en de database met afstandsbedieningen is groot. Wel moest ik hem nog een aantal functies laten leren.
Helaas functioneren de volume up/down en channel up/down knoppen niet meer.
De geleidende laag is afgesleten van het rubbermatje waardoor deze knoppen niet meer reageren.
Met slechts een activiteit alleen bruikbaar in een eenvoudige setup.
Bij wisselen tussen apparaten raakt de afstandsbediening de weg kwijt, waardoor een druk op de activiteitenknop niet meer doet wat de bedoeling was. Drie apparaten handmatig aan en uit zetten is ook omslachtig.
Basic apparaat dat perfect werkt voor het vervangen van meerdere afstandsbedieningen. Heb je een wat geavanceerdere setup, zul je een duurdere moeten nemen. Werkt niet op basis van activiteiten maar op basis van het apparaat dat je selecteert, wat ik juist handig vind. Programmeren gaat perfect via de MyHarmony software.
Aangeschaft omdat ik ondertussen 3 verschillende afstandsbedieningen nodig had om tv te kijken. Met de Harmony is dat probleem opgelost. Het werkt feilloos en alles is te programmeren met de software. Deze uitvoering mist wel meerdere activiteiten die de duurdere wel heeft.
Wil zelf ook maar wou het eerst even testen met vaders simpele setup ( upc kastje en tv). TV is van in NL onbekend merk TCL, maar werd direct herkent.
Conclusie, super handig en heel makkelijk in gebruik. Daarnaast een goed programma er bij geleverd om instellen makkelijk te maken.
Deze aangeschaft omdat de vorige 880 met schermpje niet lekker meer werkte (lader en slechte toetsen) Maar deze valt zeer tegen. Geen mogelijkheid om meerdere activiteiten te doen, alleen TV-kijken. Activiteit als Video kijken, HTPC kijken etc zijn niet aan te maken (of ik heb het niet ontdekt).
Prima afstandsbediening. Mijn blijkbaar wat obscure versterker (NuForce Dia met kapotte remote) werd eerst niet ondersteund en hoewel ik de codes had kon ik deze niet handmatig invoeren. Na een mail met customer support werd mijn probleem via een update van Logitech database binnen een dag verholpen.
Wat een topapparaat! Heb jarenlang lopen kloten met meer dan 4 afstandsbedieningen, nu is alles met een knopje aan en uit. De Smart TV functies werken ook allemaal. Kost wel even tijd om alles goed te krijgen maar dan heb je ook wat!
Werkt uitstekend met verschillende apparatuur! Kwaliteit is goed en je kan tot 8 verschillende devices instellen. Mijn vorige Harmony had een scherm ingebouwd dat vond ik vervelend zo werkt het veel beter.