Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
12 juni 2014 Rapporteer

Niet een hele lange review, maar ik liep zelf tegen een probleem op die ik graag wilde delen met eventuele mede-tweakerts en google.
Ik had dit product al een ruimte tijd geleden aangeschaft en had de schijf die ik erin had gestopt vervangen, ik ging van 2TB naar 4TB. Ik had via mijn PC al data erop gezet en via usb3 wilde de schijf graag zichzelf gaan wissen.
Na lang gehannes kwam ik er achter dat er nog een firmware update is geweest voor 3TB-schijven support. Na het toepassen van deze update werkt de casing ook prima voor 4TB schijven.
Verder is het product degelijk, alleen sluit hij niet helemaal ideaal, maar als je hem niet gebruikt om veel mee rond te slepen zul je daar sowieso geen last van hebben.
Warmteproductie is verder erg...

13 september 2015 Rapporteer

Ewent EW7055 - USB 3.0 3.5" SATA Zwart

Prima product, precies wat ik zocht.

Pluspunten

• Erg mooi design.
  • Doet wat hij moet doen.
  • Backup knop met toegevoegde software.
  • Goede bouwkwaliteit!
  • Geen stroom nodig, gewoon in een usb 3 slot poppen en klaar.

Minpunten

• Wat gevoelig voor vingerafdrukken.
  • De achterkant van de schijf zit niet helemaal vast, waardoor er een beetje speling ontstaat. Dit maakt in de praktijk niks uit.
  • De schroefjes zijn wat klein, en dus makkelijk kwijt te raken.

6 januari 2015 Rapporteer

Ewent EW7055 - USB 3.0 3.5" SATA Zwart

Vooral goedkope 3,5" behuizing voor SATA harddisk. Doet wat hij moet doen, maar had wel beter afgewerkt kunnen worden.

Pluspunten

• Goedkoop
  • Werd direct herkend door Mac
  • Doet wat hij moet doen

Minpunten

• voelt enigzins gammel aan (behuizing zit met 2 schroefjes vast, en er blijft wat speling zitten.

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Ewent EW7055 - USB 3.0 3.5" SATA Zwart?