Gemiddelde gebruikersscore
Review geschreven door gamer. Geen verstand van kleurdiepte en contrast ETC. Ik vind het wel erg mooi. 144HZ voor een zacht prijsje met een paar ontwerpfoutjes
Frameskipping! Geen true 144hz scherm. Dit heb ik zelf getest via de "ufo" test online. Ook als je even zoekt op het model via google krijg je een lading forumposts die dit probleem bevestigen. Na het zien van een veel "sneller" 144hz scherm bij een kennis was ik overtuigd.
Deze scherm na twijfelen en zoeken toch gekocht voor te gamen.
Het paste in mij budget en doet wat hij moet doen.
Ik heb deze nu 1 dag en ik hoop dat deze scherm nog jaren mee kan.
Heb de monitor nu al bijna 2 jaar in bezit en heb geen spijt van mijn aankoop gehad. 144hz en reageert super snel. Prijs is inmiddels flink gestegen helaas, heb hier zelf 179 euro voor betaald. Maar nog steeds een aanrader voor een budget 144hz scherm!
De kleuren zijn nogal grijs. Er zijn wel enkele standen, maar die bieden gewoon verschillende tinten grijs. Mooie afwerking van de randen. Hoge brightness.
Verschrikkelijke ghosting: Als je snel scrolls wordt tekst helemaal uitgesmeerd.
Een prima instapmodel voor 144hz monitoren waar je niet de meest uitgebreide functies van verwacht. Doet wat het moet doen, vloeiende beelden produceren. Mist enkele functies t.o.v duurdere 144hz monitoren.
Gebruik het scherm nu voor een week en het bevalt goed. Veel soorten kabelingangen zoals VGA, DVI, HDMI en Displayport. Extra pluspunt is dat van alle vier aansluitingen de kabels meegeleverd worden. Instellingen van het scherm goed te wijzigen en te veranderen. Het menu is redelijk overzichtelijk.
Deze monitor is een echte topper voor een hardcore gamer met een budget! Alleen jammer van de slechte stand, maar daar kun je mee leven.