Reviews door gebruikers
Gemiddelde gebruikersscore
4,8
5 van 5 sterren
10 reviews - Pagina 1 van 1
Ik heb de i5 4690 gekocht voor mijn nieuwe pc. Hij doet het prima, ik heb er geen slechte ervaringen mee. Ook is hij erg geschikt voor gaming, hij kan de laatste games goed draaien. Ik kan hem zeker aanraden als je een goede, niet al te dure cpu zoekt.
Pluspunten
- Snel (turbo tot 3,9 gHz)
- Koel (komt nauwelijks boven de 40C met gamen en 45C à 55C met hoge/full load met de 212 EVO)
- Aanrader
- Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Zuinig
- Goed voor gaming
Minpunten
- Kan je niet overclocken (geen minpunt als je dat niet wilt gaan doen)
Intel Core i5-4690 Boxed
Goede processor voor gamen, ik kan nu eindelijk alle games met ultra settings spelen met ongeveer 100fps.
Pluspunten
- Snel
- Goed voor gamen
- Goede prijs
Minpunten
- Veel winkels hebben hem niet op voorraad
Intel Core i5-4690 Boxed
Prima processor voor veeleisende games en applicaties. Uitstekende snelheid en prestaties. Wil je overklokken, ga dan voor een "K" versie - deze CPU is locked.
Pluspunten
- Uitstekende snelheid
- Quad Core processor
- Uitermate geschikt voor gaming
Minpunten
- Geen hyperthreading
- Niet overklokbaar
Intel Core i5-4690 Boxed
Erg tevreden met deze processor. Hoge snelheid en blijft koel. Wat wil een mens nog meer? Ik gebruik op het moment de stock cooler en ben eigenlijk tevreden, niks mis mee. Hoe dan ook ga ik binnenkort een Scythe Mugen 4 er op zetten. :)
Pluspunten
- Zeer snel
- Wordt niet heel warm
- Perfect voor gamen
Minpunten
- Is het verschil tussen de 4460 en de 4690 het geld wel waard?
Intel Core i5-4690 Boxed
Goede processor voor gaming.
Pluspunten
- Snel
- Zuinig
- Goede kwaliteit
Intel Core i5-4690 Boxed
Mooi processor, Intel Koeler hoor je niet ook een plus punt en feature proof voor atleast 4 jaar
Pluspunten
- Snel
- Stock Koeler hoor je niet
- Feature proof
Intel Core i5-4690 Boxed
Ter vervanging van A8-3850.
Zeer tevreden over prestaties, geen last meer van CPU bottlenecks in CPU intensieve games zoals planetside 2.
Wel duur vergeleken de concurrent maar betere single thread performance en vooral een stuk zuiniger/koeler
Pluspunten
- Snel!
- Zuinig
- Stock koeler voldoet
Minpunten
- Prijs/performance lager dan bv FX-8320/FX-8350
Intel Core i5-4690 Boxed
Mooie processor. Ik raad hem aan. Hij is bijna zo snel als een I7. Ik merk geen verschil tussen i7 en i5, dus ik raad hem echt aan
Pluspunten
- Snel
- Stil
- Goede Kwaliteit