Gemiddelde gebruikersscore
prima processor die goedkoop is maar niet erg snel
De i5 4460 is gewoon een basis cpu die voor de meeste mensen wel voldoet. Wil je gaan gamen of doe je wat intensievere taken dat alleen op het internet zitten? Dan zou ik toch maar verder gaan kijken. (Kijk uitgebreide omschrijving!)
Ik heb deze processor gekocht voor een gamesysteem voor 1080p. Tot nu toe bevalt deze processor me zeer goed!
Wat een beest van een processor! Hoge single core performance en een ingebouwde grafische chip + de stockkoeler is prima! AANRADER!
Vragen over het product? Stuur me gerust een berichtje! ;)
Top processor voor een budget prijs!
Heb deze processor gekocht voor in mijn game systeem. Bewust niet gekozen voor een unlocked processor omdat het voor mij niet mogelijk is om fatsoenlijk over te clocken. Het is een hele vooruitgang tegenover mijn AMD Phenom II X2 560.
Een oké cpu voor 2020. Matige gaming processor, en nog redelijk duur voor wat het is. Voor office-taken zoals internet etc is hij nog prima. Maar vergeleken met de i3-4160 (die rond de 30 euro goedkoper is) , welk ook office-taken prima doet, is hij het niet waard.
Op dit punt te oud om te gebruiken voor 1080p max gamen, dan kan je nieuw beter een Ryzen 5 3600 / intel i5 9600(F) kopen of 2e hands een Ryzen 1600.
Voor mij was het belangrijk dat hij allround het goed doet. Ik game nog een uur of 3 per week, maar software compileren moet ook vaak gebeuren. AMD had destijds vooral processors met ingebouwde GPU, wat voor mij onnodig was. (Nu weer AMD eerste keus.)
Begin 2015 systeem gebouwd met een GTX 970 en deze i5 4460, werkt perfect voor gamen en wat lichte video editing en Photoshop. Alleen jammer dat Intel nou echt overclocking support uit heeft gezet en je daar 50 euro meer voor moet dokken.
Gebruik deze processor al ongeveer twee jaar, prima processor voor relatief weinig geld. echt een koopje.
Een snelle processor die ik heb gekocht om de nieuwste games mee te kunnen spelen. In combinatie met de GTX 970 speel ik momenteel veel Battlefront en Battlefield 1 op hoge instellingen.
De standaard koeler maakt soms wel relatief veel geluid tijdens het gamen.
Top prestaties voor goede prijs. Aanrader! Stockkoeler is goed voor standaard gebruik, maar voor overklokken is het verstandig om voor een waterkoeling te gaan.
Erg goede processor. houdt mijn EVGA GTX980 TI FTW edition prima bij :)
Voor bijna alle games nog steeds een goede keus.
Goeie processor voor de prijs
Goede processor, snel en redelijk goedkoop
Goede processor word alleen erg warm heb daarom nieuwe koeler aangeschaft de standaard is echt om te janken
Iedereen zegt dat amd warm word nou dit is een oven.
Waterkoeling aangeraden,of goed merk luchtkoeling.
Voor gamen is deze processor ideaal! Geen bottlenecks ontdekt met mijn gtx 770 2gb. Als je een moederbord hebt met deze chipset en nog niet hebt geupgrade naar skylake is dit een prima ''bang for the buck'' cpu.
Prima processor voor de doeleinden waar ik het voor gebruik. Doet wat hij moet doen.
Prima processor, werkt goed in mijn game systeem in combinatie met de MSI GeForce GTX 960, ik haal hoge prestaties en renderen gaat best heel snel. Zeker een aanrader. Jammer dat het niet overclockbaar is, maar dat wil sowieso niet met mijn moederbord.
Goede processor, zeker qua prijsi/kwaliteit
een prima processor om wat zwaardere dingen mee te doen voor een lichte prijs
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Is tot nu toe in al mijn games geen bottleneck geweest (i.c.m. een r9 390). Zeker een aanrader!
Heb ik in een build van een vriend gedaan, draait super.
Sinds oktober 2015 heb ik deze Haswell CPU in mijn bezit voor toen testijds mijn Linux systeem, nu draait het systeem Windows en deze CPU voldoet me nog steeds prima. Sterk genoeg om voor moderne games en applicaties te gebruiken, nadeel is wel dat hij niet over te klokken is.
Top processor, voor een hele mooie prijs! De stock koeler doet het tot zover erg goed (max 55 °C onder zware CPU taken), hij wordt enigszins luid (valt mee) maar dat hoeft niet zoveel uit te maken..
goede gpu
veel meer dan je betaalt krijg je
Intel moeten ff kappen met zo snel veranderen van hun sockets bij hun processoren. Nu moet ik een nieuwe mobo kopen als ik van processor upgrade. gelukkig is deze processor nog goed voor zeker 5 jaar. vanuitgaande dat je geen zware cpu taken uitvoert.
Prima, wel even de koeler vervangen.
Ik heb deze CPU gebruikt voor mijn eerste custom build en ben zeker niet ontevreden.
Dit is alles wat je als normale gamer nodig hebt.
Prima proccesor waarmee ik al mijn games prima op high op ultra kan spelen
Veel snelheid voor een relatief gunstige prijs.
Prima processor, zeker voor deze prijs. Meer dan dit heb je niet echt nodig voor gamen.
Nette processor met veel rekenkracht voor een goed prijsje.
Mooie, krachtige processor met een scherpe prijs. Voor een game systeem een goede 'bang for buck' zonder hiermee in het budget te hoeven snijden. Niet overklokbaar, maar dat is eigenlijk logisch
Stabiele processor die vrijwel alle games en applicaties prima trekt. Ik heb hem vooral gekocht omdat ik een i7 te duur vond voor wat hij bood en toch genoeg kracht voor de toekomst wilde. Prima stukje technologie!
Goedkoopste quadcore maar is toch zeer snel. Met de standaard koeler blijft ie nog steeds zeer koel (45°C bij gaming) maar de koeler maakt een irritant geratel.
Prima processor om mee te gamen
Goede Processor met ook nog een ingebouwde gpu!
Snelle goede processor voor een niet al te dure prijs. Voor deze prijs zeker een aanrader.