![]() |
Round-up - Dertien Z97-moederborden getest Tweakers onderwierp een aantal Z97-moederborden aan enkele benchmarks: welk is het snelst? Daarnaast hebben we natuurlijk ook gekeken welk bord de meeste features biedt voor je geld. |
Overclocken met dit moederbord gaat makkelijk dankzij de eenvoudig te gebruiken BIOS.
Mooi strak design. Overall een prima moederbord. Ik heb deze nu 3/4 jaar in bezit maar heb toch een andere moeten aanschaffen. Het moederbord is onder Linux geheel kansloos. Ik was verplicht sommige USB controllers uit te zetten. Verder niets mis mee voor de "normale" gebruiker.
Super moederbord, mooi design, 3 way sli is niet mogelijk voor degene die dit willen, wat ik wel mis op een moederbord in deze prijscategorie is wat Bee.nl ook al vermelde, een 2e ethernet aansluiting, dat was een leuke feautere geweest waardoor dit moederbord boven de andere had gestaan
Waar voor je geld. Enorm veel features waarbij ontzettend veel potentieel mogelijk is. De SATA poorten aansluitingen staan horizontaal en niet naar boven waardoor kabel management nog beter kan worden gedaan. Helaas zitten sommige koelblokken op een plek waardoor het moeilijk wordt om sommige grotere CPU-koelers te monteren.
Mooi moederbord van MSI met veel mogelijkheiden en accesoires. Jammer genoeg kun je er maar 2 nvidia kaarten op gebruiken maar als je Amd kaarten hebt kun je er wel 3 gebruiken. Wat ik wel echt jammer vond is dat veel connectoren rechtop staan.
Mooi moederbord zowel visueel als prestatie en opties wijs. Een probleempje gehad met de beschermende videooutput plugs op het moederbord. Verwijderd deze eerst voor je de mobo plaatst.
Zeer mooi moederbord past goed bij mijn kast door de kleur
Compleet moederbord met een mooi uitgewerkt ontwerp. Voorzien van vele aansluitmogelijkheden, al had een tweede netwerkaansluiting niet misstaan. De dualbios maakt het flashen een stuk veiliger en met een druk op de knop kan er overgeklokt worden. Al met al een uitstekend moederbord.