Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
12 reviews

Acer GN246HLB Zwart - Reviews

Prijs
Specificaties 24" • 1920x1080 (Full HD) • 144Hz • TN • 1ms - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Acer GN246HLB Zwart. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
5
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
Phylantroop 21 augustus 2014

Acer GN246HLB Zwart

Deze monitor voldoet prima voor dagelijks en gaming gebruik.

Pluspunten

  • Helder van licht
  • Goed verpakt
  • Mooi design

Minpunten

  • Het enige wat ik minder vond was de installatie.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Ghosting Score: 3
Contrast & helderheid Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Featureset Score: 3

ard1998 21 juli 2018 Product gekocht

Acer GN246HLB Zwart

ik heb deze monitor gekocht vanwege het 144hz paneel. helaaas kwam ik van een ik kwam van een koude kermis thuis omdat het scherm niet hoger dan HDMI 1.4 ondersteunt. dit geeft maximaal 60hz. voor 120hz zou een HDMI 1.4a ingang meegeleverd moeten zijn. voor laptopgamers is het een terugstuurmonitor.

Pluspunten

  • 144hz over dual link DVI
  • prijs
  • bouwkwalitijt

Minpunten

  • max 60hz over HDMI

Eindoordeel

Score: 2
r00fus 13 juli 2018 Product gekocht

Acer GN246HLB Zwart

Tja, doet wat ie moet doen! Mooi en strak scherm. Veel waar voor je geld. Geeft idd een bak aan licht en dat is soms heel makkelijk in het donker als je de tijd bent vergeten ;-) Gelukkig valt dat aan te passen. Jammer geen displaypoort ingang aanwezig... Vooralsnog 5*****

Pluspunten

  • Mooi strak scherm
  • Dual link kabel meegeleverd
  • Licht (dus niet zwaar)

Minpunten

  • Geen displaypoort aanwezig

Eindoordeel

Score: 5
Gdelaat 30 mei 2018 Product gekocht

Acer GN246HLB Zwart

een mooi goedkope beginnende gaming scherm. gekocht voor mijn laptop en gaming pc.

Pluspunten

  • 144 Hz
  • 1 MS reactietijd
  • Meerdere aansluitingen zoals VGA/DVI en HDMI

Minpunten

  • geen HDMI kabel mee geleverd
  • in elkaar zetten lastiger dan andere schermen.
  • niet in hoogte verstelbaar.

Eindoordeel

Score: 4
Renenicolaas 18 mei 2018 Product gekocht

Acer GN246HLB Zwart

Snel maar kleuren zijn abominabel en niet goed te krijgen, zeer flets, laat dit niet je eerste 144Hz monitor worden, de teleurstelling zal groot zijn, tenzij het je puur om snelheid gaat .

Pluspunten

  • 144Hz
  • snel

Minpunten

  • Niet in hoogte verstelbaar
  • Zeer beroerde kleuren
  • Geen Displayport aansluiting

Eindoordeel

Score: 3
Wylana 19 oktober 2017 Product gekocht

Acer GN246HLB Zwart

Goede 144Hz monitor voor een zacht prijsje. Alle kabels (DVI+HDMI) waren meegeleverd en installatie ging soepel (Windows 10 x64 RS3). Heeft mijn game ervaring zeker verbeterd!

Pluspunten

  • 144Hz
  • Goedkoop!
  • Alle kabels meegeleverd

Minpunten

  • Geen Displayport aansluiting

Eindoordeel

Score: 5
Neallord 28 juli 2017 Product geleend

Acer GN246HLB Zwart

Betaalbare 144Hz TN monitor met een redelijke kleurweergave vanuit de doos. De 144hz verversingssnelheid is voor deze prijs fantastisch. De wankele standaard dient wel waterpas op bureau neergezet te worden. Nvidia 3D is ondersteund als extra feature leuk is.

Pluspunten

  • Out of box kleuren redelijk
  • No nonsense design
  • 144Hz

Minpunten

  • Wankele standaard

Eindoordeel

Score: 4
Xander_obl 16 juli 2017 Product gekocht

Acer GN246HLB Zwart

Goede monitor voor zijn prijs. Deze monitor is goed genoeg voor gaming.

Pluspunten

  • 1080p
  • 144Hz
  • Zeer helder
  • Mooi design
  • Snelle reactie tijd (1ms)
  • Redelijk grote kijkhoek(176)

Minpunten

  • Geen speakers
  • Kan niet heel ver gedimt worden
  • Geen HDMI kabel meegeleverd

Eindoordeel

Score: 4
The_amazing_m 14 juli 2017 Product gekocht

Acer GN246HLB Zwart

This is a great moniter for gaming and i realy recomend it but the stand could be better no further problems jet

Pluspunten

  • 144hz
  • 1ms
  • 24 inch/61 cm

Minpunten

  • The stand is not the best around

Eindoordeel

Score: 4
Zorian 30 oktober 2015

Acer GN246HLB Zwart

Once you go 144Hz, you never go back to 60Hz. De monitor is tevens geschikt als bouwlamp.

Pluspunten

  • Zeer helder
  • 144Hz is supersmooth en een genot voor het oog
  • Mooi design

Minpunten

  • 3D functie is overbodig zonder bril van Nvidia

Eindoordeel

Score: 5
plofkraak 3 augustus 2015

Acer GN246HLB Zwart

zeer mooi beeldscherm, supersnelle reactietijd en 144hz ziet er heel soepel uit i.c.m. verschillende games de instellingen van het beeldscherm veranderen is lastig, ook is de voet van het beeldscherm wankel. kortom, zoek je een goedkoop beeldscherm maar met een super kwaliteit voor gamen dan is dit je beste keus.

Pluspunten

  • 144hz
  • 1ms
  • zeer helder
  • lekker groot

Minpunten

  • staat wankel
  • niet in hoogte verstelbaar
  • moeilijk in te stellen

Eindoordeel

Score: 3
Coennos 8 januari 2015

Acer GN246HLB Zwart

Super monitor 144hrz snel en dat merk je heerlijk,echt voor lang game! Kabels aanwezig erg prettig.

Pluspunten

  • Scherpte
  • Helderheid
  • Snelheid
  • Kleur

Minpunten

  • Voor die het nodig heeft geen HDMI verloop gebruiken

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Acer GN246HLB Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone XS Red Dead Redemption 2 LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6T FIFA 19 Samsung Galaxy S10 Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True