€ 284,50 bij Amazon.nl

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
20 april 2024 Rapporteer

AKG K712 PRO (Oranje, Zwart)

2e Hands gekocht. Was op zoek gegaan naar een goeie AKG omdat ik ooit eens een K500 had gekocht (maar niet helemaal goed bleek te zijn) omdat ik had gelezen dat deze koptelefoons erg comfortabel zitten. En dat deed de K500 uitzonderlijk goed bij mij (groot hoofd / grote oorschelpen). Dat is via de K701 (mwoah) uitgekomen op een K712 (best behoorlijk verschil met de K701 maar kost dan ook het dubbele). Draagcomfort van deze modellen van AKG is inderdaad geweldig. Echt een koptelefoon die na verloop van tijd lijkt te verdwijnen. De K712 heeft daarnaast een geweldige geluidskwaliteit. Ik ben verder geen pro audio reviewer dus ik zal de termen achterwege laten, dat is m.i. toch allemaal erg subjectief. Maar het is voor mij mooier dan welke Sennheiser die ik ooit heb gehad of gehoord. En zit daarnaast veel fijner op mijn hoofd. Erg blij mee.

Pluspunten

• Soepele geluidskwaliteit
  • Draagcomfort / gewicht

Minpunten

• Geen

18 mei 2020 Rapporteer

AKG K712 PRO (Oranje, Zwart)

Geweldige hoofdtelefoon voor in mijn projectstudio. Let wel: daar is het van belang dat de afluistering zo neutraal mogelijk is, en daar voldoet deze K712 helemaal aan. Dus verwacht geen 'prettige' kleuring in het geluid. Zit verder heerlijk - je vergeet al snel dat je uberhaupt een hoofdtelfoon op hebt.

Pluspunten

• Degelijke kwaliteit
  • Zeer comfortabel op elk hoofd
  • Neutrale sound

Minpunten

• Heeft wel wat power nodig

1 februari 2019 Rapporteer

AKG K712 PRO (Oranje, Zwart)

Zit lekker op mijn dikke hoofd. Heel goed geluid. Fantastische koptelefoon voor de 195 eu die ik ervoor betaald heb.

Pluspunten

• zit goed op groot hoofd
  • klinkt erg goed
  • 2 kabels meegeleverd

Minpunten

• flinke versterker nodig
  • oranje, beh
  • veel overspraak, want open

Heb jij ook een AKG K712 PRO (Oranje, Zwart)?