Goedkope monitor met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Scherp beeld, heldere kleuren, enorm fel, een hdmi ingang, ingebouwde speakers, maar daar tegenover staat de iets mindere bouwkwaliteit, lichte verkleuringen met kijkhoek en wat andere kleine minpuntjes.
Maar wat mij betreft wegen de pluspunten veel zwaarder, het is een prima ding!
Ik heb dit beeldscherm nu een paar jaar gebruikt als secondair scherm en het is geen slecht scherm.
ik zocht al een tijdje naar een 2e monitor voor een zacht prijsje, dit is em.
Hier zocht ik nou naar een goedkope en goede monitor.
En nu heb ik hem gevonden, Prima monitor en al helemaal voor de prijs.
Ik raad hem zeker aan!
Goede monitor voor deze prijs. Zeer groot, fel en helder. En goede ingebouwde speakers.
De specificaties op tweakers zijn niet goed. Het is geen 75Hz monitor maar 60Hz. Op zich is het monitor gwn goed, maar door misinformatie is het niet prettig om het verkeerde product te bestellen
Heb deze monitor nu ongeveer anderhalf jaar en ik ben erg tevreden.
Ik ben geen dingen tegen gekomen waarvan ik zou zeggen dat dat een serieus probleem zou zijn. Zeker een aanrader als budget-heavy (en ook niet budget-heavy) monitor.
Goede snelle service van Informatique. De monitor is van goede kwaliteit. Ben erg tevreden met deze winkel.
Net beeldscherm voor een goede prijs. Genoeg aansluitingenen (DVI en HDMI). Speakers zijn erg matig, maar goed . .dat was te verwachten van ingebouwde speakers
Ik heb er 2 van gekocht omdat de prijs erg goed is voor de kwaliteit die je krijgt. Ik gebruik ze nu een tijdje en ben er erg blij mee! Mooi HD beeld voor films en games. De monitor speakers gebruik ik niet, dus kan ik niks over zeggen.