De Sony W60 biedt veel waar voor je geld. Het beeld is goed, met een hoog contrast en een zeer nauwkeurige kleurweergave zonder dat daarvoor een kalibratie nodig is. Ook het geluid is goed en door de lage inputlag is dit model een goede keuze voor gamers. Om de tv betaalbaar te houden heeft Sony bezuinigd op de behuizing; deze is gemaakt van zwart glimmend plastic en wat aan de dikke kant. De W60 kan geen 3d weergeven, maar verder is de tv zeer compleet uitgerust. Lees verder »
Ik kan deze geweldige HDTV aanraden aan iedereen die een budgetbewuste keuze wil maken. De Tv staat nu een klein half jaar in de woonkamer en ben er nog steeds zeer tevreden mee! Echt een aanrader!
Fijne TV met een mooi beeld! Niet het nieuwste model maar voldoet nog steeds. TV kijken en Netflix gaat goed. Verder heb ik er een PlayStation op aangesloten waarbij het ook goed werkt. Tevens een computer die aangesloten is voor het afspelen van bijvoorbeeld DVD's werkt er goed mee.
Pluspunten
Goed beeld
Uiterlijk goed
Keur is kler en zwart is zwart!
Minpunten
Ophangen gaat niet zoals gewend bij mijn oude TV's
Fijne TV. Er zitten wat (trage) apps op, waarvan sommigen nog verrassend goed werken (NOS, Netflix, Youtube) De mediaplayer heeft tot nu toe probleemloos elk bestand kunnen afspelen. Geen uitzending gemist is balen, maar met zo'n goed beeld voor deze prijs hoor je mij niet klagen ;)
16 6 2015: sinds vijf maanden in bezit. En nu al kapotte pixels. Ondanks garantie, geen service aan huis. De TV is kleiner dan 43 inch, dus per pakketdienst naar Arnhem. Dit is echt mijn laatste Sony apparaat geweest ever! Bah... wat een zeer slechte service zeg.
Zeer tevreden! Na een mazzeltje kunnen kopen voor €450. Gaming heeft net zo weinig inputlag als mijn nieuwe monitor. Contrast zeer hoog. Toch storen de mindere kijkhoeken mij soms wanneer ik erlangs loop, lichte backlightbleeding is dan op te merken. 200Hz is onbruikbaar doordat het beeld extreem donker wordt.
Mooie grote TV, haalt het kwa beeld natuurlijk niet bij mijn Panasonic VT60 plasma, maar voor een LED een van de betere TV's kwa beeld!
Veel TV voor weinig!
Wilde een 40 inch om PDF's dubbelpagina vanaf PC te kunnen lezen :). Dat gaat - net - met deze Bravia, na enige uren de settings tunen. 40inch is kolossaal als PC monitor. Het wachten is nog op een echt werkende betaalbare 4K grafische kaart & HDTV combinatie.
Pluspunten
Als TV - met custom aanpassing - voortreffelijke beeld kwaliteit
als PC monitor - met heel veel custom settings - net acceptabel
I am impressed by the picture quality. The TV had been recommended by several known expert review websites. If you prefer picture quality over app center, this is the best TV for under 500 euros! I'm really happy for buying it!
Pluspunten
Excellent picture quality, upsampler, and black color
Settings are easy to config
compatibility with serviio is amazing, you can stream movies without a cable directly from your laptop
Minpunten
The app center is very slow, takes ages to load (in this regard samsung rules)
Some of the apps exit without a reason, like youtube!! Missing many apps like spotify!
Mooie degelijke tv, strak beeld en redelijk goed geluid, mits je deze even op de juiste manier instelt.
Alles zit erop en er aan, met genoeg aansluitingen.
Pluspunten
Strak beeld
Makkelijk te bedienen
Snel geïnstalleerd
Redelijk geluid, mits je het geluid anders instelt in het menu