Geweldige 21:9 monitor voor een zeer gunstige prijs, Geschikt voor games en films, maar ook prima te gebruiken voor office taken.
De hoogglans afwerking is een stofmagneet, maar dat is ook het enige nadeeld.
Een geweldig scherm voor een geweldige prijs!
Wat zit er in de doos?
In de doos vind je het paneel (jawel!), de "voet-plaat" + opzet stukje, schroefjes, software CD, handleiding, adapter + stroomkabel en tevens een HDMI kabel. Een VGA en/of DVI kabel tref je niet aan.
Waarom deze?
Na een weekje offline (de bedoeling was iets langer ) in verband met snel last van de ogen/hoofdpijn krijgen bij beeldschermwerk, las ik over de Flicker Safe en de Reader instelling (minder blauw licht) in de nieuwe line-up van LG. Nu zijn er ook andere modellen van LG die dit ondersteunen, maar een 21:9 IPS monitor in een vrij compact 25" formaat voor een goede prijs vond ik toch vrij aantrekkelijk. Er schijnen overigens ook al andere merken te zijn die dit soort opties inbouwen, volgens...
Dit is een geweldig scherm en voor €200,- zeker een aanrader. past ook goed op een bureau waar niet enorm veel ruimte is want de voet neemt niet veel ruimte in. De glanzend zwarte voet is wel een nadeel want stof is duidelijk zichtbaar
Ik heb deze monitor nu bijna een jaar en moet zeggen dat ik er erg tevreden mee ben. Het is ideaal dat je het scherm kan opsplitsen in subschermen. Verwachte het eerst niet veel te gebruiken, maar het is toch handiger dan verwacht.
Inleiding: Ik heb deze monitor gekocht omdat het een van de goedkoopste monitor was met een 21 om 9 verhouding wat inhoud dat de resolutie 2560 bij 1080 is ongeveer 1,3 keer zo veel als full hd. Bouw kwaliteit De monitor is mooi afgewerkt en de bezels zijn vrij klein alleen jammer van de voet die had van mij ook wel mat zwart worden afgewerkt voor de rest staat stevig en de monitor kan naar boven of onder worden gedraaid 5 graden naar voren en 20 naar achteren. Kleur Je kan het scherm in een paar modus instellen gaming film internet custom zelf gebruik ik custom wat die vind ik het het mooiste eruit zien Software Je krijgt een instructie boekje en 2 cd-roms mee een is lg monitor software e de andere is de handleiding digitaal Audio De...
Leuke monitor, beetje jammer van de glimmende afwerking en de hoge responstijd, maar zeker geen dealbreaker voor deze prijs.
Leuk ding, behalve als je een mac hebt. Niet kopen in dat geval.
Een indrukwekkende monitor voor een zeer scherpe prijs. Films kijken is een geweldige ervaring op dit scherm, evenals gamen. Absoluut een aanrader voor iemand die naar iets nieuws op zoek is en toch niet teveel wilt uitgeven.
Aanvankelijk gekocht voor bij een MacBook Pro. Hierbij was een DisplayPort kabel nodig om de resolutie van 2560x1080 te behalen. Bij andere apparaten gaat het prima via HDMI. Wellicht iets om rekening mee te houden. Verder een uitstekend monitor met veel ruimte, waarvan ik er waarschijnlijk nog een koop!
Zeer mooi IPS scherm.
21:9 wordt in games goed ondersteund, bijv: Cities: Skylines.
Handig voor 2 of 3 webpagina's te open, of i.c.m. met word.
Het geluid is ook vrij goed voor de ingebouwde speaker, ook zit er een aux uit op en een mic in.