Heel ergonomisch en comfortabel om te gebruiken. Het extra stuk voor de pink zit heel natuurlijk. Het is een zeer lichte muis, maar wel een beetje aan de grote kant. Door het extra deel voor de pink is de muis breder dan normale muizen. Sensor is goed voor de prijs.
Omdat ik wat oude meuk verkocht had en mijn oude muis af en toe de klink niet registreerde ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe muis. Ik had dus wat extra geld te besteden en hoefde niet zo op budget te letten.
Maar wat wilde ik eigenlijk van een muis?
1. led verlichting, ik ben gek op lichtjes
2. het liefst passend bij mijn nieuw gekochte Razer headset ( groen)
3. lekker in de hand liggen.
Bijkomstig wilde ik ook wel kijken wat er naast de standaard merken was zoals Logitech, Steelseries, Razer etc.
De eerste 2 punten zijn wel te vinden als je wat via het web gaat zoeken. Heb ik ook gedaan en dan vind je 10-tal muizen. Uiteraard razer zelf.
Mijn keus was de taipan, maar ik ben niet link en wilde een ergonomische muis.... Toch had...
Deze muis word geprezen op het internet voor zijn ergonomie, en dit is 100% terecht. Voor iemand met kleine tot middelgrote handen ligt deze muis zeer fijn in de hand. Dit gecombineerd met het comfortabele, alhoewel vlekgevoelige soft-touch rubber en de RGB accenten maken dit een zeer comfortabele muis.
goeie muis, alleen vond ik de vorm persoonlijk zeer onprettig, hij is voelt heel erg laag.
Product ontvangen van Massdrop, MSRP is wel wat aan de hoge kant. Grip voelt lekker en de bump voor de ringvinger is een sterk punt. Textuur word inderdaad snel vies maar is mee te leven. Softwareprofiel niet in te stellen op Linux is een nadeel.
Erg fijne muis om te gebruiken. Softouch rubber voelt lekker aan, klikt precies goed en de sensor is uitmuntend.
De ergonomische vorm is erg prettig, echter voor mijn gemiddelde rechterhand toch wat aan de kleine kant. Een volledige palmgrip, en je ringvinger en pink schuren nog steeds over de muismat.