Gemiddelde gebruikersscore
Als iemand kijkt naar de aantrekkelijke punten van dit bord (Gunstige prijs, front usb 3 aansluiting) is dit bord aantrekkelijk.
Ik kwam er echter achter na aankoop van dit moederbord dat er slechts een B2 melding in beeld komt, en de computer verder niets deed. Na een telefoontje met de MSI helpdesk bleek dat dit door aangesloten usb apparaten komt. Dit bleek mijn muis en toetsenbord set te wezen!
Na een dag rondvragen en bellen kon ik een oude muis en toetsenbord van een vriend lenen (met ps2 aansluitingen) zodat ik mijn pc dan toch eindelijk kon installeren. Na een bios update msi live update (staat gelukkig op de driver CD-ROM) werd het usb probleem verholpen en werkte mijn pc dus eindelijk normaal.
Beetje jammer dat MSI deze borden...
Degelijk budgetvriendelijke moederbord met genoeg aansluitmogelijkheden. Vooral het aantal USB (3.0) poorten is zeer welkom.
dit is een prima moederbord voor de gamers die een goed moederbord zoeken en niet al te hoge eisen hebben maar gewoon voldoende hebben aan één videokaart en niet te veel poespas
Dit bordje is me zowel mee als tegen gevallen. Compatible met vele Haswell processors maar kan er maar enkele overclocken. Bijvoorbeeld wel de Pentium G3258 maar niet de i5-4590k (core voltage niet regelbaar). Wat me tegen viel is dat het mobo geen XMP voor je RAM ondersteunt.
Goed motherboard voor een niet al te hoge prijs
Dit is één van de betere µATX borden die zich gemakkelijk laat inbouwen. De aansluitingen zijn eenvoudig te bereiken bij installatie en zijn voldoende aanwezig voor een moderne build. Het zwarte PCB geeft het bord wat extra "cachet". Verder netjes verstevigd aan het CPU gedeelte. Werkt meteen correct (BIOS). Aanrader!
Heb deze voor een nieuw systeem met i5 / gtx 750. Is nu terug bij de leverancier omdat, ook na een bios update, het ding niet via toetsenbord of muis, usb of ps2, uit sleep (S3) wil komen.
Mooi ogend M-ATX moederbord met mogelijkheid tot lichte overklokken van processoren als de Pentium G3258 Anniversary. Door de goede layout van het moederbord zijn alle zaken goed bereikbaar met de vaste hand, zelfs na het inbouwen (met een redelijk formaat processor koeler).