Hardstikke mooie draadloze muis, doet wat 'ie moet doen.
Ik gebruik 'm niet voor gamen maar gewoon als alledaagse muis.
Heel erg kort samengevat: kost niet veel, maar bouwkwaliteit is ook niet superieur.
Na een aantal mindere ervaringen met Trust producten toch de GXT 120 gekocht vanwege de prijs. En ik ben verrast. Je merkt dat de muis geen top-kwaliteit is, maar de prijs/kwaliteitsverhouding is meer dan prima.
De combinatie van het lichte scrollwiel en de knoppen links maken dit echt een genot bij het browsen.
Geen aan-uit knop, gaat automatisch uit en maakt bij druk op elke knop razendsnel verbinding met dongle. Kan daardoor aan gaan in een tas.
het is een erg fijne muis die snel reageert en erg goed is voor die prijs. ik heb hem nu al bijna 2 jaar en een klein beetje schade wat krasjes en een missend stukje aan de achterkant wat niet zijn prestaties beinvloed.
Heb hem een paar dagen. Het werkt prima, maar voelt niet super fijn en heeft een vervelend gepiep na hem even gebruikt te hebben.
Prima voor dagelijks gebruik en casual gaming. Voor intensief gamen zal ik toch een muis met een wat betere bouwkwaliteit nemen. Voor de prijs van ongeveer 25 euro een leuke muis.
mooie muis, ligt lekker in de hand, veel knoppen. alleen iets te licht naar mijn mening.
Top muis!
Een prima muis voor alledaags gebruik met goed en duidelijke (klik/scroll)feedback. Gamen levert ook geen problemen op maar met mijn formaat handen doe ik dit graag niet langer dan een uur of 2 met deze muis. Muis is wat klein en licht voor mij.
Kortom: Aanrader voor aan laptop erbij.
dit is een goede low budget game muis. de muis ligt fijn in de hand en reageert snel. de muis is ook licht van gewicht en ziet er ook mooi uit.