Mooi product, vooral het design zorgt ervoor dat het apparaat in een huishouden prima past. Het grote nadeel is dat een iOS/Android telefoon + app noodzakelijk is om alle functionaliteiten van de Easy te gebruiken.
Hele mooie thermostaat met een geweldige app die voorziet in al mijn wensen en behoeften. Installatie is makkelijk en de app is makkelijk op afstand te bedienen! We hoeven het niet meer koud te hebben!
In gebruik als klokthermostaat met lange-afstandsbediening voor als ik eerder/later thuis kom. Niet ontevreden.
Toegegeven de vormgeving is eigentijds en de installatie is betrekkelijk eenvoudig, zeker met een Nefit ketel maar ‘slim’ vind ik deze thermostaat zeker niet. En dat is niet alleen omdat de leverancier vrijwel nooit de firmware actualiseert.
Mooi uiterlijk maar doet niet wat het zegt, al meer dan 2 jaar niet. Er loopt volgens Nefit een "veldtest" om deze "problemen" op te lossen.
Leuk ding, heb hem aan HASSIO hangen en kan nu van alles zien en doen wat met de app toch wat ingewikkelder gaat.
Grafieken in Home assistant zijn erg handig en leerzaam. Je kan zelfs de duur van warmwater bij douchen instellen!
Wat een geweldig apparaat,
Ik heb nu al meer dan 5 jaar deze thermostaat en heb er al een aantal versleten. Het is een prachtig product maar de wifi module is een zwak punt en gaat na een paar jaar stuk.
Ik kreeg deze thermostaat bij de vervanging van mijn oude cv ketel. Er is echter 1 probleem. De app werkt niet op de samsung note 8. Na installatie sluit de app ook weer meteen af. Ik moet nu alles via een oude tfn regelen Mischien dat iemand een oplossing heeft
Ik heb de Nefit Easy 4 weken in bezit gelijk met een Nefit trendline cw 5
Prima ketel. ik heb wel een nadeel en dat is dat de Nefit Easy Steeds de WiFi verbinding verliest. Bijna elke dag. Dat vind ik heel jammer Weet iemand hier een oplossing voor??
Ton
Bij aanschaf van onze nieuwe Nefit ketel deze thermostaat als actie erbij gekregen. Zelf aangesloten en dat was erg gemakkelijk. Ook het instellen was gemakkelijk, de app installeren en de gebruiksaanwijzing even doornemen is voldoende.
Erg fijn is de proximity sensor, waardoor het display standaard uit staat.
staat mooi in me huis maar helaas alles bij mijn werkt op Windows een ipad in huis daar mee geprogrammeerd maar die staat op het punt te verdwijnen dan om dat er nog geen ondersteuning voor Windows is ook maar een andere thermostaat zoeken.
Na lang twijfelen tussen de Nest V3 en de Moduline Easy, toch de laatste gekozen i.v.m. het communicatieprotocol met mijn Nefit Proline ketel.
Ik kon de thermostaat zo op de voetplaat van de oude Moduline klikken en meteen, na het WiFi adres te hebben ingegeven, herkende de thermostaat mijn ketel.
Voor mij een teleurstelling. Volgens de website even wachten voor het bedienen via pc / Windows. Even is nu al bijna 2 jaar. Nog niets gezien.
Naar mijn idee de meest makkelijke thermostaat die er is, werkt zonder enige bug al ruim 2 jaar prefect.
Mooi en degelijk ontwerp met een uitgebreide app.
Prachtig design en duidelijke interface. Faalt echter door niet ondersteunen van een Windows omgeving. Niet vanuit een browser en niet vanuit het mobiele platform. App support (Android) lijkt tot stilstand gekomen te zijn.
Erg blij met de Nefit easy. Heerlijk om op afstand de verwarming te kunnen bedienen.
Daarnaast makkelijk te programmeren vanaf een smartphone of tablet en met de home detection gaat hij automatisch aan en uit als je weg gaat of thuis komt :)
Zeer mooi apparaat met nog mooiere functies. Mijn vieze rookgele thermostaat is verleden tijd. Met dit schitterende apparaat aan de muur voelt mijn huis gelijk moderner. De app is gewoon fantastisch. Geen energie verspilling meer voor mij! Alles is in te stellen. En de installateur kan de storing gewoon uitlezen!
Fraai apparaat dat doet wat het belooft. Omdat ik geen Nefit-ketel heb, is er een module nodig die het eigen signaal 'vertaalt'. Daardoor missen wat functionaliteiten, wat wel jammer is. Een open protocol zou handiger geweest zijn.