Destijds gekocht als vervanger van Ath-m50x . Vond het geluid oké, maar niet overweldigend. Had ook direct een Amp nodig, dus dan zit je al tegen de 200 euro. Voor die prijsklasse kan je een philipsfideliox2 halen, die veel beter klinkt in elk opzicht. Zou hem niet weer kopen.
Pluspunten
Reserve onderdelen wijd verkrijgbaar voor goede prijs
Net binnen.
Zit erg lekker, en is zelfs geschikt voor mijn meloenhoofd.
Geluid is zeer goed en het is fijn dat hij compatible is met zowel minijack als jack.
Het geluid van deze koptelefoon is vele malen beter. Ik hoorde plots geluiden die ik eerst niet eens hoorde en ik moest hem even afzetten toen ik in-game onweer hoorde om te kijken of dit niet van buiten kwam.
Update-2022: still going strong, nieuwe pads besteld via Beyerdynamic. Uitstekend bedrijf!
Update-2025: Nieuwe pads en een nieuwe hoofdband-cover. Nog altijd erg tevreden met mijn aankoop.
Pluspunten
Geluids kwaliteit
Lange kabel van 3 meter
Tegen de verwachting in was 80 ohm luid genoeg
Comfort is goed, ook bij langdurig dragen
Nabestellen losse onderdelen
Levensduur
Minpunten
Door lange, vaste kabel niet geschikt voor mobiel gebruik
Al 3,5 jaar lang in gebruik voor 1 tot 4 uur per dag (muziek+gamen), hij doet het nog steeds super. Hij heeft een geweldig geluid en zit uren achter elkaar nog erg comfortabel. Zojuist heb ik een tweede gekocht zodat ik op m'n werk ook fatsoenlijk geluid heb.
Super koptelefoon hij klinkt heel mooie TOP geluid.
Alles hoor je mooie stem muziek instrumenten klink helemaal geweldig goed gewoon.
Gewoon doen zeg ik je krijgt geen spijt ervan.
Hij staat niet voor niets overal zo goed beschreven helemaal Top.
Zeer goede specificaties, goed geluid, uitstekende ervaring met dealer BAX, ben Bose met noisecancelling (bluetooth, draadloos) gewend maar was op zoek naar goede studioheadphone voor montagegebruik.
Dit blijft de allerbeste Studio Koptelefoon. Zeker voor deze prijs. Deze koptelefoon geeft muziek beter weer dan het gemiddelde 2.1 setje naast je computer of zelfs dan je Home Cinema set. Let er wel op dat je hem aanstuurt met een goede bron. Je telefoon haalt er niet alles uit.
Fijne stevige koptelefoon. Ik had verwacht had meer verwacht van de demping van het omgevingsgeluid maar het valt niet erg op. Mocht je nu iets hebben wat niet bevalt, je denk er niet weer aan terug ;-). Zeker een aanrader.
toen ik deze in mijn audio interface instak viel men mond open !
Dit is een heel nieuw niveau van muziek, ik hoor tonen in bepaalde muziek die ik normaal niet hoorde met men gaming headset !
100% aanrader !
Ik was opzoek naar een hoofdtelefoon, die zowel op mijn stereo set, als op mijn tablet/telefoon gebruikt kon worden.Daarom deze 80 Ohms uitvoering.Kwaliteit is zoals ik van Beyer gewent bent. SUPER!!. Gelukkig wel de stoffenschelpen gekregen, hij irriteert dus niet, ook niet bij langer gebruik.Nog geen moment spijt van gehad.
Ik gebruik de headset i.s.m. een Creative Sound Blaster X-Fi HD. Het geluid is waanzinnig goed ongeacht wat je ermee luistert. Goede aansturing is wel vereist, want via een telefoon beluisteren is half niet zo indrukwekkend als via de X-Fi.
Pluspunten
Laag
Hoog
Midden
Repairability
Prijs/kwaliteit verhouding is ondanks prijs heel erg goed
Comfor
Zowel 6,3mm als 3,5mm
Kabel is heel robust
Minpunten
Kabel is soms wat lomp en sowieso te lang voor mobiel gebruik
Heeft een impedantie van 250ohm (dus degelijke aansturing vereist om alle potentie die er in zit uit te halen)
Fantastisch apparaat voor relatief weinig geld, heb al een aantal koptelefoons gehad in het 100 euro segment, maar deze is verreweg het fijnst in geluid en comfort.
Pluspunten
Onwijs comfortabel
Hele natuurlijke geluidsweergave
Van de allerlaagste tot de allerhoogste tonen
Makkelijk te repareren zonder nieuwe koptelefoon te kopen (alle onderdelen zijn vervangbaar)
Prijs
Goed verstelbaar
Stevig
Minpunten
Lange kabel (ik heb mijn kabel vervangen door die van 250 Ohm)
Na enkele weken research te hebben gedaan en een selectie te hebben gemaakt van enkele producten, kwam deze koptelefoon als winnaar uit de bus. Na een week in gebruik bevalt hij uitermate goed; ik hoor geluiden die me nooit eerder opvielen.
ik zocht een betaalbare hoofdtelefoon met toch professionele kwaliteit.
voor deze prijs zijn erg maar een paar alternatieven (Dr dinges en verwanten is dus niet) eigenlijk alleen Audio Technica ATH M50 / Sennheiser hd 280 / AKG K271 mkii en natuurlijk de BeyerDynamic dt 880 pro
Pluspunten
zeer goede geluidsisolatie
enorm goed definitie en bas reflectie
oorschelpen zitten niet op maar om de oren
Minpunten
geen verwisselbare kabel
voor thuis is 250 ohm wat veel dus volume is wat minder zonder pro versterker maar zeker voldoende zelfs bij gebruik telefoon/tablet.