Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 3
13 reviews

Trust GXT 152 Illuminated Gaming Mouse

Prijs
Specificaties Bedrade muis met USB aansluiting en 2.400dpi sensor - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3
Score: 5
2
Score: 4
4
Score: 3
3
Score: 2
2
Score: 1
2
0
Bartbarman 19 december 2014

Trust GXT 152 Illuminated Gaming Mouse

Heel fijne muis voor deze prijs klasse. Licht fijn in de hand, heeft twee goed bereikbare knoppen aan de zijkant en is verstelbaar van snelheid (DPI). Deze muis heeft wel een extreem lange kabel wat zowel een vordeel als nadeel kan zijn.

Pluspunten

  • Licht fijn in de hand
  • Lange kabel
  • Verstelbare DPI
  • Functioneert goed

Minpunten

  • Lange kabel
  • USB is erg groot.
  • Soms valt hij uit en weer aan bij wanneer je tegen de USB-aansluiting stoot

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 4

PaulHelper 15 mei 2019 Product gekocht

Trust GXT 152 Illuminated Gaming Mouse

Fijne grip, back en forward-button werken goed. Scrollwiel zeer klikkend, je voelt precies hoe je scrolt. Scant niet goed op varierende oppervlakken. Hout, iets van krasjes werkt niet, optische scanners wel. Een nadeel, dpi instelling slaat niet op, elke keer als je je pc-uit-slaapstand-haalt-moet-je weer op de dpi knop drukken.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Goede dpi settings
  • Terug en verder knop
  • Scrolwiel erg solide
  • Draad heel erg goede kwaliteit

Minpunten

  • Werkt niet op minder dan perfecte oppervlakken
  • DPI slaat niet op

Eindoordeel

Score: 4
ZjoekovNewbie 27 september 2018 Product gekocht

Trust GXT 152 Illuminated Gaming Mouse

ziet er leuk uit, maar valt continu uit. Onderste rode lampje brand dan wel. 2de keer dat ik deze muis heb gekocht omdat ik dacht dat de eerste een foutje had. Koop maar een andere

Pluspunten

  • gevoeligheid handig instellen

Minpunten

  • werkt niet goed
  • valt vaak uit

Eindoordeel

Score: 2
oblivion10 8 januari 2017

Trust GXT 152 Illuminated Gaming Mouse

Prima muis met verstelbare DPI, LED verlichting past zich aan naar DPI instelling en zijn niet los daarvan in te stellen. Het formaat was even wennen, want de muis is wat aan de kleine kant voor mijn hand, maar nu ik er aan gewend ben werkt de muis erg prettig.

Pluspunten

  • Verstelbare DPI
  • DPI standen hebben verschillende LED kleuren
  • Voelt prettig aan
  • Mooi design

Minpunten

  • Onthoud DPI instelling niet
  • Iets te klein voor mijn hand

Eindoordeel

Score: 4
Timo Abspoel 21 december 2016 Product gekocht

Trust GXT 152 Illuminated Gaming Mouse

Deze muis is echt waardeloos, als je hem optilt glitched hij overal heen waardoor het spelen op lagere dpi onmogelijk wordt en het lijkt alsof je hacks hebt. Alles van dit merk werkt niet goed dus spaar 5 euro meer voor een corsair muis.

Pluspunten

  • Kleurtjes
  • Verstelbare snelheden (met de lampjes)
  • Lange draad

Minpunten

  • Kleine muis
  • Muis glitched overal heen als je hem optilt
  • Goedkoop merk

Eindoordeel

Score: 1
TheNextLinus 7 december 2016 Product gekocht

Trust GXT 152 Illuminated Gaming Mouse

Dit is een aardige muis. Er is geen software op de leds aan te passen, dat gebeurt d.m.v. de dpi-knop, wat een beetje jammer is. De kabel zit soms een beetje in de weg, wat sommigen nogal storend kunnen vinden. Ging kapot na een half jaar.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Weinig poespas
  • Redelijk solide

Minpunten

  • Ongebruikelijk ontwerp
  • Geen software
  • Vrij glad
  • Plaatsing kabel
  • Kapot na een half jaar

Eindoordeel

Score: 2
martijnklerks 4 juli 2016

Trust GXT 152 Illuminated Gaming Mouse

dit is voor de prijs een erg goeie muis. ik heb deze als budget vervangende muis gebruikt en moet zeggen dat het mij wel beviel. deze muis is niks vergeleken met bvb een razer deathadder of een logitech g502. maar zo gezegd it gets the job done.

Pluspunten

  • fijn in de hand
  • extra buttons makkelijk bereikbaar
  • fijne muiskliks
  • redelijk stevige muis
  • leuke toevoeging led's
  • erg goed verpakt
  • goeie budget muis
  • gets the job done

Minpunten

  • led's niet instelbaar
  • de kabel is rood had ik liever zwart gezien
  • erg wennen als je deze muis koopt

Eindoordeel

Score: 3
KysnentoNewbie 9 april 2016

Trust GXT 152 Illuminated Gaming Mouse

Een mooie muis met 3 verschillende dpis die ook met een kleur gepaard zijn de sensor is niet zo goed maar is nog te doen verder zijn de knoppen op zijkant soms niet goed in te drukken maar prijs kwaliteit verhouding een prima muis

Pluspunten

  • Goed in de hand liggend
  • Duidelijke dpi verschillen
  • Goede prijs

Minpunten

  • Slechte sensor
  • 2 knoppen op zijkant niet zo goed

Eindoordeel

Score: 3
thoto1 8 februari 2016

Trust GXT 152 Illuminated Gaming Mouse

Mooie en goede muis voor weinig geld. DPI standen handig per type game (shooter, rpg, etc)

Pluspunten

  • Mooi design
  • Ligt lekker in de hand
  • Verstelbare DPI
  • LED kleuren groen, blauw en rood
  • Sterke USBkabel

Minpunten

  • Led kleur gaat per DPI stand

Eindoordeel

Score: 5
Bouwer21000 6 februari 2016

Trust GXT 152 Illuminated Gaming Mouse

Slechte, snel kapotgaande muis. Ik heb er twee gekregen, de eerste was al kapot toen ik hem kreeg en de tweede, als garantie, na een week gebruik. Erg af te raden. Ook geen goede ervaringen tijdens het gebruik.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit.

Minpunten

  • Gaat snel kapot
  • Onderkant schuurt erg
  • Beweeg hem een minuut niet en hij gaat in een standby waarna hij er een seconde over doet om weer te gaan werken.
  • Kabel is lelijk en stijf
  • Wordt snel vies.
  • Ligt niet fijn in de hand.

Eindoordeel

Score: 1
jannetje1111 24 september 2015

Trust GXT 152 Illuminated Gaming Mouse

goede muis voor de prijs. heb m nu anderhalf jaar geen problemen mee gehad. die knopjes aan de zijkant zijn niet heel stevig en drukken een beetje door als je raged.

Pluspunten

  • gaat moeilijk kapot
  • bouwkwaliteit
  • led

Minpunten

  • niet zo hoge dpi
  • zijknopjes niet progameerbaar

Eindoordeel

Score: 4
marc1998 21 januari 2015

Trust GXT 152 Illuminated Gaming Mouse

Goedemuis

Pluspunten

  • Licht
  • Goedkoop
  • Verstelbare DPI
  • Geen las van de knopje s aan de zijkant

Minpunten

  • Dikke usb
  • Macro knopjes niet programmeerbaar

Eindoordeel

Score: 5
rmet0815 22 december 2014

Trust GXT 152 Illuminated Gaming Mouse

Strake voormgeving, mooie ledjes, perfect voor die wat kleineren gamers onder ons. Goed voor deze prijs.

Pluspunten

  • strak design
  • ledjes

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Trust GXT 152 Illuminated Gaming Mouse?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True