Voor 3 euro gekocht bij SiComputers (ooit eens). Op een GTX680 gezet met een Corsair H50. Was een prima combo om meer uit de kaart te halen. Had wel een kleine modificatie nodig, maar niks wat een ijzerzaag niet aan kon.
Pluspunten
Super goedkoop
Aardige kwaliteit, gat voor de waterkoeler was wat krap (gefixt met een ijzerzaag, kleine incisie)
Een goedkope oplossing om een CPU AIO te 'plakken' op een GPU. De handleiding was bij mijn doosje blijkbaar eruit geglipt en het was dus een mooie puzzel om het geheel op de videokaart te krijgen (op/onder.. waar plaats je bepaalde spacers.. etc). Performance however.. SUPER i.c.m Kraken X31
Pluspunten
Makkelijkste manier om een CPU AIO cooler op een GPU te plakken.
Fan koelt VRM/Mem
Maar 1 slot diep
Minpunten
Zonder handleiding best een puzzel om in elkaar te zetten
Ik kocht van de zomer tweedehands een G10 en dan is de prijs wat mij betreft wél aantrekkelijk. Een stukkie staal met een fan er op: hoe moeilijk kan het zijn. Maar dat het spul effectief is gebleken in het koelen van de GPU staat als een huis boven water.
Pluspunten
Koelprestaties
Stil; geluidsproductie dik in orde
DIY-factor; ik kocht tweedehands een witte, ik wilde een zwarte. Overspuiten in 'jouw' kleur en gaan met die banaan!
Algehele bouwkwaliteit; solide constructie
Compatibiliteit
Minpunten
Nieuwprijs; alleen leuk als je van gekkigheid niet weet hoe je je bonus besteden moet, want er moet apart een waterkoeler bij worden gekocht
NZXT kan wel een lesje 'how to write a proper manual?' gebruiken
Installatiegemak i.c.m. mini-ITX; geduld is een schone zaak
Waterkoeling op een grafische kaart is echt een aanrader. Temps zijn nu 29C idle en ongeveer 55C max met fan op lage rpm's.
Prijs/kwaliteit verhouding van de G10 is beetje twijfelachtig. Natuurlijk doet het zijn werk maar ook nogal veel minpunten.
Gebruikt icm: Nvidia GTX680, Corsair H55, Corsair SP120
Pluspunten
Temps
Stuk stiller dan reference koeler
Minpunten
Rubbertjes draaien snel kapot
Fan loopt binnen een jaar tijd al minder soepel(vervangen met papst fan)