De Scythe Kotetsu combineert een scherpe prijs (~30 euro) met goede koelprestaties, goede geluidsprestaties, en een keurige uitstraling. De verpakking mag wat steviger, de installatie is goed te doen maar mag nog wat eenvoudiger. De afwerking is keurig, de bouwkwaliteit van het koelblok is keurig, maar de ventilatorlager kan beter.
gebruik deze koeler om mijn i5 3470 koel te houden,waar hij zeker in slaagt.
idle houd hij deze rond de 30 graden, onder load komt hij bij mij niet boven de 50 graden.
Prima koeler die goed koelt en stil is. Ziet er aardig uit in m'n kast (Fractal Design Define S), niet te groot. Kan misschien wat lastig worden met kleinere cases. Plaatsen ging goed, maar zorg dat je de handleiding stap voor stap volgt. Koeler voelt degelijk aan.
Zeer tevreden over deze koeler.
houdt een AMD 6-core (95 watt TDP) onder volle belasting onder de 40 graden.
Bij heftig rekenwerk produceert mijn Intel Core i7 4770k aardig wat warmte en dus heb ik is fatsoenlijke koeler nodig. En die heb ik: de Scythe Kotetsu. Fluisterstil weet dit blok samen met zijn ventilator mijn processor beneden de dertig graden te houden processor intensieve bewerkingen.
Vergeleken met de Gelid Solutions Tranquillo Rev.2, uiteindelijk deze gekozen vanwege de betere moederbord bevestiging. Het belangrijkste vond ik de geluidsproductie, deze was nagenoeg gelijk. Koelprestaties zijn ook erg goed! 38 graden met i7 920 in idle