Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
26 december 2013 Rapporteer

Ik heb deze telefoon gekocht als opvolger van mijn trouwe lg me die ik 2 jaar had. Maar die werd mij te klein en niet snel genoeg tevens begon de accu het te begeven. Ik was opzoek naar een nieuwe het moest een kleine zijn max 4 inch min 3.5 inch het werd dus een van 3.5 inch. Ook de snelheid moest omhoog ik wou zowiezo een dual-core. Een deze heeft zoals de specs op de site niet doen vermoeden een dual-core.Ik wou ook niet veel uitgeven aangezien ik nog maar 13 ben en dit al me 6de andriod apparaat is (vooral veel tablets). En weinig gekost heeft hij zeker ik betaalde totaal 86 euro (6 euro thuiskoppie heffing zat al in de prijs). Toen kreeg je nog 40 euro retour (nog maar 46 euro over) en daarna ook nog een keer 20 euro beltegoed die zou...

Pluspunten

• snel
  • prijs
  • geluid
  • accu

Minpunten

• scherm
  • camera

15 november 2013 Rapporteer

Zocht een android phone met lage prijs en goede features,
GEEN High End.
De Z3 voldoet voor mij. Heb het witte model aangeschaft en waarlijk dit is 'Wit'.
Heb je iets meer te spenderen, ga voor de E2.
Zowel de positieve en negatieve punten vallen dan echter wel weg.

Pluspunten

• De prijs.
  • Standaard Android.
  • De snelle modus app van Acer = Schitterend voor niet-smartphone mensen !!
  • Eindelijk nog eens een kleine smartphone.
  • Ingebouwde cover = Schitterend !

Minpunten

• Het scherm is net voldoende.
  • Het touchgedeelte van het scherm loopt er soms naast (lijkt bug in Android maar ik denk dat het het scherm zelf is). Dit is echter niet altijd het geval. Het stoort niet echt.
  • De camera met 3MP en geen flash.

Heb jij ook een Acer Liquid Z3 Wit?