Nieuwe pc gebouwd en wou ook gelijk maar een beter toetsenbord op een budget.
Uiteindelijk de Gigabyte K7 Stealth gekocht. Ben er ontzettend blij mee, maar d reden dat ik deze review schrijf is om mensen op een bepaald puntje te attenderen: koop dit toetsenbord niet voor de verlichting.
Tenzij je recht boven het toetsenbord zit met je hoofd is de verlichting alleen maar vervelend. De toetsen staan ver genoeg van het bord af dat de led verlichting er onderuit komt in plaats van de letters te verlichten. Je zit ' 's avonds dus niet met fijne verlichte toetsen, maar met 20+ kleine felle ledjes die onder de toetsen uitkomen en in je ogen schijnen.
Een stevig toetsenbord met subtiele futuristische lijnen en minimalistische maar functionele uitvoering dat het midden houd tussen een gaming en office toetsenbord. Degelijk maar wel met een paar foutjes die je keuze kunnen beïnvloeden.
Goed goedkoop toetsenbord met verschillende kleuren die makkelijk te bedienen zijn. Geen software nodig en past mooi bij mijn setup. De backspace is veel te klein waardoor ik de helft van de tijd op de verkeerde druk.
Wilde graag een kleurverlicht toetsenbord zonder honderd euro neer te leggen. Geen verkeerde keuze. Je kunt switchen tussen donkerblauw, groen en cyaan met verstelbare helderheid. Heeft een handige volume draaiknop met mute functie. Een paar minpuntjes, maar niet verkeerd voor deze prijs.