Prijs | |
Specificaties | (HT)PC barebone met Intel Core i3-4010U - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
D34010WYKH
prijs volgen | |
De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Intel NUC Kit D34010WYKH. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.
Deze NUC aangeschaft om dienst te gaan doen als HTCP, met streaming via 't netwerk. Lekker compact en toch genoeg ruimte voor voldoende storage en naar eigenzicht te plaatsen RAM/Wifi.
Prijs | Score: 3 |
Featureset | Score: 4 |
Prestaties | Score: 5 |
Betrouwbaarheid | Score: 4 |
Inbouwmogelijkheden | Score: 4 |
Wordt ingezet als HTPC op basis van OpenElec/Kodi. Gekozen voor de H-variant zodat er een 1 TB harde schijfje in kon voor het opnemen van live-TV. Fijn apparaat; klein, simpel, snel.
Ik heb hem gekocht als ESXi servertje. Ik heb er 8gb ram + een SSD ingestoken en hij draait heel erg soepel, beter dan verwacht. Ondertussen ook even native ubuntu geïnstalleerd en dat ging prima. Wel vervelend van het Low Voltage ram dat ik speciaal moeten kopen heb.
Ik gebruik deze NUC als VMware server. Uitgerust met: 1TB WD red HDD 8GB 1.35 V Crossair werkgeheugen. Hiermee heb ik de mogelijkheid om 5 virtuele machines te draaien. 4x ubuntu server en 1x windows server 2012R2.
Dit is echt een aanrader als je een media speler zoekt. Veel beter dan al die android media spelers.
Ondanks de extra benodigdheden (SSD of HDD, RAM, Wireless, videokabel) is dit een complete oplossing. Van simpele server tot heuse desktop vervanger, zijn deze toestellen onklopbaar als nieuwe every-day desktop voor het simpele werk. Ook perfect inzetbaar als HTPC of VM-host. Vergeet de videokabel niet !
Prijs | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Vormgeving | Score: 3 |
Featureset | Score: 4 |
Prestaties | Score: 4 |
Betrouwbaarheid | Score: 5 |
Inbouwmogelijkheden | Score: 3 |
Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,