Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

- Reviews

Prijs
Specificaties 750W (80 Plus Bronze) • semi-modulair - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Cooler Master GM G750M. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Review op Hardware.Info

39 700-850W voedingen review: power voor je Skylake-X of Threadripper

Skylake-X en Threadripper CPU's, en GTX 1080 Ti en Vega GPU's hebben één ding gemeen: ze verbruiken veel energie. Wil je een high-end systeem bouwen, dan is het dus zaak om een flinke voeding te kiezen. Wij helpen je daarbij!

Lees verder op Hardware.Info
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
5
Score: 4
13
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
murkemur 16 januari 2018 Product gekocht

Cooler Master GM G750M

Mooi zwart design en een stille voeding. Doet wat hij moet doen, de 4 uitbreidingselementen zijn erg fijn. Heeft de standaard koeling maten en is erg makkelijk te bevestigen met 4 kleine zwarte schroefjes die worden meegeleverd.

Pluspunten

  • Zwart
  • Stil
  • Kabelmanagement
  • Prijs

Minpunten

  • Niet gevonden

Eindoordeel

Score: 5
CT 2 juni 2017

Cooler Master GM G750M

Gekocht om 4 gpu's aan te sturen en dat doet het ding prima, alleen de 6+2 pins zijn niet modulair (alleen de sata power cables) en er zijn 2 kabels met 2 6+2 aansluitingen, die zitten alleen wel erg dicht op elkaar.

Pluspunten

  • stil
  • semi-modulair

Minpunten

  • weinig speling tussen 6+2 aansluitingen

Eindoordeel

Score: 5
Bishiii 11 oktober 2016

Cooler Master GM G750M

Mooi mat zwart, dus het valt niet op als je een windowed case heb.

Pluspunten

  • erg stil!
  • Voelt en ziet er uit als een kwaliteitsproduct (wat verwacht je anders van CM)

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Celioxis 14 januari 2016

Cooler Master GM G750M

Een fijne voeding met veel kracht! Kan mijn pc makkelijk aan. Helaas wel 1 keer kapot gegaan, maar dat was gewoon pech met stroomuitval. Wel vrij luid voor een voeding

Pluspunten

  • Semi-modulair
  • Krachtig
  • Mooi

Minpunten

  • Geluid
  • Iets korte kabels

Eindoordeel

Score: 4
Thomaskik 30 juni 2015

Cooler Master GM G750M

Goede voeding voor de prijs, alleen jammer dat de 6+2 pins kabels wat lastig gingen.

Pluspunten

  • Prijs
  • 80+ Bronze

Minpunten

  • 6+2 pins gingen wat moeilijk

Eindoordeel

Score: 4
Wouter-K 30 juni 2015

Cooler Master GM G750M

Goede, betrouwbare voeding (80+bronze) voor een goede prijs. Voeding is ook nog best stil. Jammer genoeg niet volledig modulair, maar dat weet je natuurlijk al voordat je 'm koopt ;)

Pluspunten

  • 750W voor een prima prijs
  • Semi-modulair
  • Stil
  • 80+ bronze certificering

Minpunten

  • Voor goede kabelmanagement zijn de PCIe kabels net iets te kort (staan te strak op de GPU als je ze achterlangs voert)
  • 6+2 pins zijn onhandig, als je de +2 pins niet nodig hebt, is het moelijk deze te draaien zodat er plek is voor de tweede PCIe kabel

Eindoordeel

Score: 4
jurrejonker 26 juni 2015

Cooler Master GM G750M

mooie voeding voor een eerlijke prijs, goed gebouwt en ook nog eens semi-modulair, is alleen wel een beetje luid, op het moment in idle het luidste onderdeel in mijn systeem

Pluspunten

  • 750watt
  • 80+ bronze certificering
  • semi-modulair
  • goede bouwkwaliteit

Minpunten

  • luid, luider dan mijn ts550 van xfx, en in idle luidste component in mijn systeem

Eindoordeel

Score: 3
gadgetsinger 16 juni 2015

Cooler Master GM G750M

Gekocht om mijn Coolermaster GX750 te vervangen. Installatie ging makkelijk. Moest wel een alternatieve route voor de moederbord powerconnector zoeken.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Stil

Minpunten

  • Stekker voor de grafische kaart gingen even moeilijk

Eindoordeel

Score: 4
whitew1d0w 13 mei 2015

Cooler Master GM G750M

prima voeding!

Pluspunten

  • stil
  • stevig
  • makkelijk te bevestigen
  • semi modulair

Minpunten

  • combi 6 en 8 pin zit heel strak naast elkaar

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 5
Prestaties en stabiliteit Score: 5
Aansluitingen Score: 4
Uitrusting Score: 5
Prijs Score: 5
Koelvermogen Score: 3
Tsjade 7 april 2015

Cooler Master GM G750M

Goede voeding voor de prijs. kabels zijn perfect.

Pluspunten

  • 750 watt
  • prijs
  • kabels zijn perfect

Minpunten

  • niet volledig modulair

Eindoordeel

Score: 4
Vedrano 3 maart 2015

Cooler Master GM G750M

Prima PSU, betaalbaar en netjes gebouwd. Maakt niet veel herrie en doet prima wat het moet doen voor een nette prijs. Word geleverd in een goede doos waardoor het amper schade kan oplopen bij transport.

Pluspunten

  • Prijs
  • Inhoudt

Minpunten

  • Heel klein beetje geluid van de fans, hoor je alleen met kast open.

Eindoordeel

Score: 4
Raiven 19 februari 2015

Cooler Master GM G750M

Ik heb al jaren een cooler master voeding, super betrouwbaar en gaat jaren mee !

Pluspunten

  • Stil
  • Compact
  • Eenvoudig te installeren

Minpunten

  • Kan stof moeilijk kwijt via de onderkant van de computerkast

Eindoordeel

Score: 5
Jbre 22 december 2014

Cooler Master GM G750M

Prima voeding voor een goede prijs, alleen heb ik wel een beetje coil whine en waren de kabels voor mijn Obsidian 750D eigenlijk te kort.

Pluspunten

  • Prijs
  • Vermogen

Minpunten

  • Coil Whine
  • Korte Kabels

Eindoordeel

Score: 4
Larcorba 5 december 2014

Cooler Master GM G750M

Goede voeding stevig en stil! Wat wel minder is zijn de 6/8 pins voor de videokaarten, deze zijn niet modulair en zitten dicht op elkaar.

Pluspunten

  • Stil
  • Semi-modulair
  • Goede sleeves naar mijn mening
  • Compact

Minpunten

  • De 6/8 pins voor de videokaarten zijn niet modulair en zitten dicht op elkaar

Eindoordeel

Score: 4
NielsG 3 december 2014

Cooler Master GM G750M

Stil, deels modulair en genoeg aansluitmogelijkheden. Top gewoon

Pluspunten

  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Grote capaciteit
  • Stil

Minpunten

Eindoordeel

Score: 5
M3nnOWski 30 november 2014

Cooler Master GM G750M

Stille modulaire voeding , valt weinig op aan te merken. De kabels die wel vast zitten (pci) zijn lang genoeg om overal te kunnen komen in je kast.

Pluspunten

  • Stil
  • Modulair
  • Goede prijs

Minpunten

  • Niets gevonden

Eindoordeel

Score: 4
Kasper Verweij 25 oktober 2014

Cooler Master GM G750M

Geweldige voeding met veel vermogen.

Pluspunten

  • Semi-Modulair
  • Veel vermogen op de 12 volt rail
  • Goede kwalitijt

Minpunten

  • Kabel sleeves mogen wat beter

Eindoordeel

Score: 4
Xrider 11 juni 2014

Cooler Master GM G750M

Prijs Score: 4
Koelvermogen Score: 3
Geluidsproductie Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
S3nz 11 mei 2014

Cooler Master GM G750M

Warmteproductie Score: 3
Geluidsproductie Score: 4
Prestaties en stabiliteit Score: 4
Aansluitingen Score: 4
Uitrusting Score: 3
Prijs Score: 5
Koelvermogen Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Cooler Master GM G750M?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Samsung Galaxy S9 Dual Sim OnePlus 6 Battlefield V Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True

*