Mooie, stevige en kleine mediaspeler van alle opties voorzien; werkt hetzelfde als elk ander Android apparaat.
Een nadeel is de besturing; Zonder touchpad en toetsenbord is er niet fijn mee te werken, aangezien vrijwel alle Android apps voor touch gemaakt zijn. Met toetsenbord en touchpad/muis werkt het feilloos.
Goed apparaat voor media. Android systeem waardoor bijna alles mogelijk is. Veel aansluitingen om bijvoorbeeld HDD's op aan te sluiten.
Minix Neo X7 Ik heb lange tijd geëxperimenteerd met de Raspberry Pi Model B. Ik had een complete set in gebruik en het hele pakket liep redelijk met openelec. Ik had hier veel tijd in gestoken maar wilde toch iets meer. Na enige tijd zoeken kwam ik uit bij de minix x7. Minix heeft verschillende android media boxen. Ik heb gekozen voor de X7 omdat hij op het moment van schrijven de snelste processor heeft en een externe antenne. Ik gebruik deze op de zolder dus een stabiele wifi verbinding is belangrijk. Voor omgerekend € 103,92 euro heb ik deze op dealextreme.com besteld en had deze 2 weken later in huis.