Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
2 december 2013 Rapporteer

Achtergrond
Fervente gamer zijnde mag een goede geluidsinstallatie niet ontbreken. Mijn 7.1 surround set van Logitec heeft die behoefte altijd goed vervuld. Zware bas en prachtig surround geluid is heerlijk ter ondersteuning van mijn Eyefinity setup; het gevoel dat je helemaal wordt opgeslokt door een game is fantastisch.
Omdat ik echter over een paar maanden voor de eerste keer vader hoop te worden ontstond het probleem dat het wellicht dan niet meer zo handig is dat ons huis regelmatig klinkt als een oorlogsgebied. Om de baby dus straks niet constant wakker te maken met explosies en schietgeluiden werd het dus duidelijk tijd voor een goede headset.
Eisen
De eisen zijn vrij simpel en waren als volgt:

• 'True'...

Pluspunten

• Noise canceling eigenschappen zeer goed
  • True surround werkt heerlijk
  • Geweldige 'looks'

Minpunten

• Niet zo solide als naam doet vermoeden
  • Hoofdband doet pijn
  • Geluid wellicht een beetje 'plat' - misschien maar een geluidskaart aanschaffen

22 augustus 2014 Rapporteer

Roccat Kave - Solid 5.1

Goede headset, maar wel pijnlijk en redelijk zwaar op het hoofd en om de oren nadat je hem 1 uur of langer op hebt.

Pluspunten

• Goede en flexibele microfoon. Koptelefoon is erg stevig. Geluid is goed, vooral in games (ik speel COD) is het erg handig om surround te hebben, je hoort precies wanneer er iemand van achter aan komt lopen.

Minpunten

• De 3 kussentjes die bovenop je hoofd rusten gaan na een tijdje erg veel pijn doen. Dit komt ook doordat de headset redelijk zwaar is. Ook om de oren gaat de headset na een tijdje irriteren.

3 van 5 sterren (Voldoende)
17 april 2014 Rapporteer

21 januari 2014 Rapporteer

Roccat Kave - Solid 5.1

Heb jij ook een Roccat Kave - Solid 5.1?