Ik heb de Brother MFC9140cdn vandaag binnen gekregen. Het aansluiten ging heel soepel, al moet je wel even alle bescherming rondom de toners eraf halen en een soort blad wat onderdoor alle toners ligt eruit halen. Het installeren ging heel soepel. Vervolgens heb ik wat dubbelzijdige bladzijdes in kleur uitgeprint. Het duplex systeem werkt tot nu toe heel soepel. De print snelheid is niet heel hoog, maar dat vind ik persoonlijk niet zo erg. Aangezien dit een LED printer is en ik van te voren had gelezen dat de kwaliteit hiervan nog niet zo heel goed is was ik hier erg benieuwd naar, en ik moet zeggen dat ik de kwaliteit erg goed vind. Ik heb nog geen foto's geprint want dat schijnt wat minder goed te gaan, maar dat doe ik eigenlijk toch...
Ideale printer voor kleine zelfstandige tot kleine ondernemingen
Aanzich een prima machine voor het klein bedrijf of de actieve zzper.
Helaas in onderhoud wel wat aan de dure kant.
-Alle kleurentoners worden tegelijk leeg gemeld.
-De fuser begint te bobbelen na 2 jaar gebruik.
Uitstekende All in One printer. Zowel scan als afdruk kwaliteit is uitstekend.
Ik plaats wel als kantekening dat foto kwaliteit tegenvalt tenzij je de allerhoogste instellingen gebruikt. Vector graphics doet hij feilloos.
Maar full color en volledige pagina gaat snel tegenvallen.
Heb deze >2 jaar en ben zeer tevreden.
Eindelijk een alternatief voor laserprinters!
Vergeleken met mijn oude samsung CLP-325W maakt deze brother zeer goede kleurafdrukken.
Bovendien een ADF (auto document feeder) en ook nog eens dubbelzijdig afdrukken.
En dat alles voor een bescheiden prijs, en dan vergeet ik nog te vermelden dat de starttoners echt goed gevuld zijn
Belangrijke post scan ik direct naar mijn NAS (via FTP), daarnaast wordt in huis de ipad veel gebruikt, dus ik wil iets dat airprint ondersteunt. Ten slotte wil ik geen uitdrogende (inktjet) cardridges.
Prijs kwaliteit verhouding van deze printer is uitstekend.
Standalone te gebruiken als kleuren kopieer-apparaat.
Nette afdrukken, en het menu wijst zich vanzelf.
Supersnelle en uitgebreide printer, vooral de scanner is erg scherp en snel. De automatische scannerfeeder is een heerlijkheid