Gemiddelde gebruikersscore
Waardeloos. Werkt niet op USB3.0. Getest met met Samsung Evo850 en een WD3200BEKT, icm met een Macbook Pro 2015 en een Windows pc: continue disconnects, niets mee te beginnen op beide systemen.
Behuizing gekocht om de oude hdd van mijn laptop te gebruiken. Helaas heb ik het apparaat niet werkend gekregen. De usb verbinding valt regelmatig weg en zowel de macbook als windows laptop herkennen het apparaat niet. Ook past de schijf niet helemaal.
Na 2 eerdere casings versleten te hebben (beide Icidu, niet moeilijk, gezien hun bouwkwaliteit), is dit een verademing. Schroefjes zijn 4x zo lang als bij m'n vorige behuizing, het materiaal is een stuk degelijker en luxer, en de USB3-aansluiting is merkbaar steviger. Plug&Play werkt, snelheid is ook prima. Heel tevreden.
Zocht een behuizing voor mijn overgebleven SSD. Heb al jaren 2 MD-204 en die hebben met nooit in de steek gelaten, dus automatisch naar een Sitecom gekeken. Vindt de prijs/kwaliteit verhouding goed. Montage is simpel. Enigste aanmerking zou kunnen zijn dat er een beschermhoesje meegeleverd zou kunnen zijn.
Net gekocht voor aansluiten op Macbook Pro 15" 2014 met Yosemite 10.10.3, blijkt echter niet te werken: aansluiten doet wel harddisk spinnen, maar er volgt direct een disconnect (met foutmelding dat de disk "improperly disconnected" was).
20 euro goed besteed. op zaterdag besteld bij Mycom, maandag al in huis. Top!